Rohkema info nägemiseks:

VILLA MARIA VILJANDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8924; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta VILLA MARIA VILJANDI kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus Vahemere elujõud kohtub meelelahutuse südamega. VILLA MARIA VILJANDI OÜ ei ole lihtsalt restoran; see on sihtkoht, kus iga söögikord on pidustus ja iga õhtu unustamatu elamus.

Alates hetkest, mil astute meie uste vahelt sisse, viiakse teid maailma, kus maitse ei tunne piire. Meie kokad on maitsekunsti meistrid, luues roogasid, mis põimivad traditsioonilist kaasaegsega, luues menüü, mis on sama mitmekesine kui Vahemeri ise. Iga taldrik on lõuend, maalitud piirkonna erksate värvide ja julgete maitsetega, alates mahlastest oliividest kuni teravate juustude, värske mereanni ja rikkalike, küpsete tomatiteni.

Kuid meie lugu ei lõpe viimase suutäiega. Igal laupäeval koos päikeseloojanguga  tuhmuvad saalis tuled, muusika paisub ja tantsupõrand kutsub. Meie kokteilibaar ärkab ellu moekate tantsuõhtute rütmis, iga jook on meisterlik segu klassikalisest ja uuenduslikust, mõeldud rõõmustama ja üllatama iga lonksuga.
Linna kauneimast kokteililistist leiab ligi 40 erinevat meeli rõõmustavat kokteili! Nende hulgas säravad nii diskosaalides tuntud maailmaklassikud, kui ka  maja enda loodud signatuurkokteilid. 

Meie missioon on lihtne: pakkuda teile põgenemist Vahemerele ilma kunagi linna lahkumata. Olgu teiega meiega liitumas mõnusaks õhtusöögiks või tantsides öö läbi, lubame kogemust, mis on sama ainulaadne kui meeldejääv. Nii et tulge, Maitske Vahemere rütmi ja laske VILLA MARIA VILJANIL olla teie naudingute ja rõõmu pelgupaigaks.

Liituge meiega ja saage osa meie loost, kus iga külastus on enamat kui söögikord - see on teekond Vahemere soojuse ja pidutsemise südamesse.

VILLA MARIA VILJANDI OÜ kontaktid

Viljandi kõige paremini hoitud saladus: öö Villa Marias

Armas Viljandi linnas peidab end pärl, mida kohalikud on kaua hinnanud ja mida teadlikud reisijad otsivad: Villa Maria. See erakordne ettevõte pole lihtsalt restoran; see on sihtkoht neile, kes naudivad elu peenemaid asju. Villa Maria pakub võrdlematut einestamiskogemust, ühendades Vahemere köögi rikkalikud maitsed Eesti külalislahkuse soojusega. Astudes Villa Mariasse, tervitab teid elegantsi ja mugavust kiirgav atmosfäär. Sisustus austab Vahemere esteetikat kaasaegse keerdkäiguga, luues keskkonna, mis on nii kutsuv kui ka rafineeritud. Peen valgustus ja hoolikalt valitud muusika loovad

Dropdown

kõik artiklid

5 kohustuslikku rooga, mida proovida Viljandi parimas Vahemererestoranis

Asudes Viljandi südames, seisab Villa Maria Viljandi OÜ kui Vahemere kulinaarse tipptaseme majakas. See tipptasemel söögikoht pole ainult toidust; see on kaasah
ssb.ee
Asudes Viljandi südames, seisab Villa Maria Viljandi OÜ kui Vahemere kulinaarse tipptaseme majakas. See tipptasemel söögikoht pole ainult toidust; see on kaasahaarav kogemus, mis viib teid Vahemere päikesepaistelistele rannikutele. Astudes sisse Villa Mariasse, loob soe ja kutsuv atmosfäär lava unustamatuks õhtuks. Dekoor, mis on inspireeritud Vahemere sinakasvetest vetest ja maalähedasest võlust, täiendab eesootavat kulinaarset teekonda. Villa Marias on iga roog tunnistuseks Vahemere piirkonna rikkalikest kulinaarsetest traditsioonidest. Kokad on pühendunud värskeimate koostisosade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.