Rohkema info nägemiseks:

MAAHINNAVAATLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleb metsa- ja põllumaade raieõiguste müügiga, pakkudes läbipaistvat, vastutustundlikku ning usaldusväärset teenust metsaomanikele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MAAHINNAVAATLUS OÜ-s usume läbipaistvuse ja õiglase kaubanduse jõusse metsandustööstuses. Meie pühendumus pakkuda sujuvat ja usaldusväärset protsessi lõikeõiguste müümiseks on meie tegevuse tuum. Mõistame, et teie mets on rohkem kui lihtsalt maa; see on pärand, investeering ja vastutus. Seetõttu oleme pühendunud sellele, et tagada teile parim võimalik hind teie puidu eest, selge ja riskivaba protsessiga.

Läbipaistev müük maksimaalse väärtuse saavutamiseks

Tänapäeva teadlikud metsaomanikud eelistavad müüa oma lõikeõigusi läbipaistvalt. See lähenemine tagab koristatud mahtude põhjaliku ülevaate ja kindlustab õiglase hinna müüdud materjali eest. Kogu protsess on dokumenteeritud, pakkudes tõestust puidu realiseerimisest saadud tulu kohta, andes teile seeläbi meelerahu ja selgust.

Vastutustundlik ja riskivaba

Hindame teie meelerahu ja aega. Võttes enda peale vastutuse parima pakkumise valimise eest, vabastame teid spekulatiivsete pakkumiste kogumise koormast ja murest pakkumise teinud metsamajandaja kogemuse pärast. Meiega võite olla kindel, et teie mets on vastutustundlikes kätes.

Usaldusväärsed metsamajandajad

Teie metsa haldavad kogenud ja südametunnistusega ettevõtjad, kelle praktikad, eesmärgid ja finantsstabiilsus vastavad meie rangele standardile. Võite usaldada, et teie metsa majandatakse ausalt ja jätkusuutlikult.

Parim hind, komisjonitasuta

Kui müüte oma lõikeõigused meie kaudu, ei ole vahendustasusid! Saate täpselt turuhinna, mis on pakutud puidutööstuses, maha arvatud ainult töö teostaja otsesed kulud, nagu raietööde korraldamine ja teostamine, kogumine ja transport.

Parima pakkumise saamiseks täitke lihtsalt allpool olev vorm ja me võtame teiega ühendust. Kui teil on lisaküsimusi, ärge kõhelge meiega ühendust võtta. Aitame teil määrata alghinna, saadame teile oksjoni tingimused ja lõpetame lepingu. Valime hoolikalt teie piirkonna parimad pakkujad ja kutsume neid esitama oma pakkumisi. Pärast 14-päevast pakkumisperioodi saavad kolm parimat pakkumist veel viimase võimaluse üksteist üle pakkuda, tagades, et saate oma puidu eest võimalikult kõrge hinna.

MAAHINNAVAATLUS OÜ ei ole ainult lõikeõiguste müümine; see on teie, metsaomaniku volitamine, pakkudes tööriistu ja teenuseid, et hallata oma maavaldust vastutustundlikult. Meie asjatundlikkusega metsa hindamisel, metsateatise esitamisel ja metsandusalasel nõustamisel oleme teie partner jätkusuutlikus metsamajanduses.

Kontakt

MAAHINNAVAATLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi S.

Müüsin oma metsa läbi Maahinnavaatluse, kõik sujus suurepäraselt!

- Priit T.

Väga selge ja läbipaistev protsess, soovitan kõigile!

- Tauno P.

Maahinnavaatlus aitas mul saavutada oma metsa eest õiglase hinna.

Kuidas saada õiglast hinda oma maa müümisel? Maahinnavaatluse abil leiad kiire vastuse!

Maa müümine või raieõiguse müümine võib sageli olla keeruline protsess, kus õiglase hinna saamine pole alati tagatud. Paljud maaomanikud satuvad lõksu, kui neile makstakse nende vara eest ebaõiglaselt madalat hinda. Siin tuleb appi Maahinnavaatlus.ee - veebirakendus, mis aitab maaomanikel kiiresti ja tasuta saada ülevaate oma kinnistu väärtusest ning saada aimu metsatüki raieõiguse hinnavahemikust. Maahinnavaatluse loojad, Tamor Erikson ja Hannes Soosaar, on loonud platvormi missioonitundest. Nende eesmärk on tagada, et Eesti maaomanikud ei müüks oma maad kergekäeliselt või teadmatuses,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmistuda oma metsakinnistu oksjoniks?

Metsakinnistute oksjonid on avalikud müügid, kus metsamaa müüakse kõrgeima pakkumise teinud isikule. See müügimeetod võib olla eriti kasulik metsaomanikele, kes
ssb.ee
Metsakinnistute oksjonid on avalikud müügid, kus metsamaa müüakse kõrgeima pakkumise teinud isikule. See müügimeetod võib olla eriti kasulik metsaomanikele, kes soovivad ära kasutada oksjonite konkurentsivõimelist olemust, et saavutada kõrgem müügihind. Metsamaa müümine oksjoni kaudu toob mitmeid eeliseid. See loob ostjate seas kiireloomulisuse tunde, mis võib viia kiirema müügini. Lisaks võib konkurentsivõimeline keskkond tõsta lõpphinda, tagades, et omanikud saavad oma vara eest õiglase turuhinna. Valmistumine metsakinnistu oksjoniks Enne oma metsakinnistu oksjonile panemist on oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.