Rohkema info nägemiseks:

D&P LOGISTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2899; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta D&P LOGISTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

D&P LOGISTICS OÜ-s ei ole me lihtsalt logistikaettevõte; oleme eriliste ja suurte kaupade sujuva transpordi arhitektid. Meie missiooniks on pakkuda kohandatud raske- ja suurte kaupade transpordilahendusi, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Täpsusele ja hoolivusele pühendununa oleme omaks võtnud loosungi, 'Hiiglaste liigutamine täpsuse ja hoolivusega!', mis võtab kokku meie pühendumuse teie kõige keerukamate transpordivajaduste lahendamisel.

Meie teenuste valik on kõikehõlmav, hõlmates kõiki eritranspordi aspekte. Alates transpordilubade hankimisest kuni kauba saatmisteenusteni, tagame, et teie koorem jõuab sihtkohta tõrgeteta. Meie oskused teeolude uuringutes ja ajutiste liiklustakistuste eemaldamises tagavad teie kaubale ohutu ja tõhusa tee, olenemata selle suurusest või kaalust.

Meie autopark sisaldab saateautosid, tõstukiteenuseid ja tõstukautoteenust, et toime tulla kõige nõudlikumate tõstetöödega. Samuti oleme spetsialiseerunud karjäärimaterjalide veole, pakkudes paindlikke lahendusi igale mahule, alates 1T kuni 30T koormateni. Meie maanteetranspordi teenused ulatuvad Skandinaavia suunas, tagades kohaloleku nii laadimis- kui mahalaadimispunktides, juhtides protsessi algusest lõpuni.

Transpordi ajal toote ohutuse mõistmiseks pakume pakkimist termokahaneva kilega, et kaitsta teie kaupu kahjustuste eest. See teenus ei ole suurusega piiratud; olgu selleks maja, auto, paat või midagi täiesti erinevat, meil on see kaetud.

Meie ohutusele pühendumus laieneb ajutisele liikluskorraldusele. Pakume kõike alates ajutistest liikluskorraldustest, liiklusjuhtidest kuni liikluskavade loomiseni vastavalt nõuetele, tagades, et ohutus on alati esikohal.

Operatsioonide jaoks, mis nõuavad liikumist pehmel pinnasel, tagavad meie pinnasekaitse teenused erinevate sillutuslahendustega, sealhulgas metall- ja komposiitplaadid, et teie sõidukid jõuaksid sihtkohta olenemata pinnase tingimustest.

Lisaks pakume merekonteinerite müüki ja transporti, valikuga uutest kuni kasutatud konteineriteni, et rahuldada teie ladustamis- või transpordivajadusi.

D&P LOGISTICS OÜ-ga võite olla kindel, et teie kaup on ekspertide kätes. Oleme pühendunud eriliste ja suurte kaupade logistiliste väljakutsete ületamisele, muutes meid valdkonnaülese partneriks. Las me võtame teie õlult raskuse ja tegeleme raskuste tõstmisega. Võtke meiega ühendust täna, et arutada oma transpordivajadusi ja avastada, kuidas me saame aidata teil liigutada teie hiiglasi täpsuse ja hoolivusega.

D&P LOGISTICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja täpne info!

- Jaak

Kiire reageerimine ja lahenduste leidmine - hindan teie efektiivsust.

- Marko

Ohutu ja tõhus transpordikogemus - suur tänu meeskonnale!

Sõidutee uuringute tähtsus ohutuks kaubaveoks

Sõidutee uuringud on kriitilised hinnangud, mida viiakse läbi teedevõrgustiku seisukorra ja sobivuse hindamiseks kauba transportimiseks, eriti suurte ja raskete koormate puhul. Need uuringud on ohutu ja tõhusa kaubaveo operatsioonide tagamise aluseks. Sõidutee uuringute praktika on aastate jooksul oluliselt arenenud, kohanedes kaasaegse transpordi kasvavate nõudmistega ja ülegabariidilise kauba veo keerukustega. Lihtsatest visuaalsetest kontrollidest kuni kõrgtehnoloogia kasutamiseni on protsess muutunud täpsemaks ja usaldusväärsemaks. Sõidutee uuringute roll kaubaveos Üks sõidutee

Dropdown

kõik artiklid

Tõhususe maksimeerimine raskeveoste transpordis saatemasinatega

Raskeveoste transport on logistikatööstuse kriitiline komponent, mis võimaldab liigutada ülegabariidilist ja ülekaalulist varustust, mis on hädavajalik erinevat
ssb.ee
Raskeveoste transport on logistikatööstuse kriitiline komponent, mis võimaldab liigutada ülegabariidilist ja ülekaalulist varustust, mis on hädavajalik erinevate sektorite jaoks. See hõlmab põhjalikku planeerimist, spetsialiseeritud varustust ja rangeid regulatsioone, et tagada ohutu ja tõhus kohaletoimetamine. Tööstusharud nagu ehitus, tootmine ja energia sõltuvad võimest transportida suuri esemeid, mis ületavad standardmõõtmeid ja -kaalu. Selle transpordi tõhusus mõjutab otseselt projekti ajakavasid, eelarveid ja üldist edu. Raskeveoste transport esitab unikaalseid väljakutseid, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.