Rohkema info nägemiseks:

PROFITIMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud puidutoodete kaubandusele ja töötlemisele, pakkudes mitmekesist valikut kvaliteetseid tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PROFITIMBER OÜ juurde, kus meie kirg puidutööstuse vastu on sügavalt juurdunud meie olemuse igasse kiudu. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme visionääride, käsitööliste ja keskkonnahoidjate kollektiiv, kes on pühendunud puidukaubandusele ja puidutöötlemisele. Meie teekonda ei märgi kuupäev, vaid püsiv pühendumus kvaliteedile ja tõhususele, mis on nähtav igas toodetud lauas.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud puidutoodete kaubandusele ja töötlemisele, tagades kvaliteedi ja tõhususe igas lauas. See missioon ajendab meid puiduturul silma paistma, pakkudes mitmekesist valikut puidutooteid, mis vastavad meie klientide keerukatele vajadustele. Sosistavatest metsadest kiiresse turgude saginasse, meie puidulogistika tagab, et parim puidueksport ja metsatooted jõuavad teieni võrdse usaldusväärsusega.

PROFITIMBER OÜ usub Kasvavatesse tulevikudesse, jätkusuutlikult! Meie jätkusuutlikud puidukasutus praktikad on meie tegevuse südames, tagades, et me ei varusta turgu ainult kõvapuidu ja pehme puidu jaotusega, vaid aitame kaasa ka meie planeedi tervisele. Oleme pühendunud vastutustundlikule puidu hankimisele, omaks võttes tasakaalu looduse helduse ja meie tulevaste vajaduste vahel.

Olgu teil vaja hulgimüügi puitu, soovite kindlustada usaldusväärset puidumüügi partnerit või otsite ekspertiisi puidutöötlemises, PROFITIMBER OÜ on valmis ületama teie ootusi. Liituge meiega, kui jätkame puidutööstuse kujundamist aususe, innovatsiooni ja kindla pühendumusega tipptasemele.

Avastage erinevust PROFITIMBER OÜ juures – kus iga tera jutustab kvaliteedi, jätkusuutlikkuse ja maapõuest kasvanud tuleviku lugu.

Kontakt

+372 5393 4070

PROFITIMBER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

PROFITIMBER OÜ pakub usaldusväärseid ja kvaliteetseid puidutooteid, mis vastavad meie ettevõtte vajadustele. Suurepärane teenindus!

- Anu T.

Tõeline professionaalsus ja kõrge kvaliteet - oleme väga rahul koostööga PROFITIMBER OÜ-ga.

- Peeter M.

Meie ettevõte on leidnud oma puidukaubanduse partneri - PROFITIMBER OÜ. Nende jätkusuutlikkus ja kvaliteet on muljetavaldav.

Kuidas ehitab jätkusuutlik puit meile tuleviku?

Kui maailm pöördub jätkusuutlikkuse poole, on puidutööstus selle muutuse eesliinil. Jätkusuutlik puit ei ole lihtsalt ressurss; see on pühendumus meie planeedi tulevikule. Selles postituses uurime, kuidas jätkusuutlik puit kujundab ehituse, tootmise ja muude valdkondade maailma. Jätkusuutlik puit viitab puidule, mis on saadud metsadest, mida majandatakse viisil, mis säilitab nende bioloogilise mitmekesisuse, tootlikkuse ja ökoloogilised protsessid. See tagab, et puidu raiumine ei ohusta metsa võimet taastuda ja jätkata keskkonna-, sotsiaal- ja majanduslike hüvede pakkumist. Puidutööstusel on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on lehtpuu ja okaspuu omaduste erinevused?

Lehtpuu pärineb heitlehistest puudest, mis langetavad oma lehed igal aastal. Neil puudel on aeglasem kasvukiirus, mis üldiselt viib tihedama puidukiududeni. Näi
ssb.ee
Lehtpuu pärineb heitlehistest puudest, mis langetavad oma lehed igal aastal. Neil puudel on aeglasem kasvukiirus, mis üldiselt viib tihedama puidukiududeni. Näiteid on tamm, vaher ja kirss. Okaspuu on saadud okaspuudest, mis on igihaljad ning neil on nõelad ja käbid. Need puud kasvavad kiiremini kui lehtpuud, mille tulemuseks on kergem, vähem tihe puit. Levinud okaspuud on mänd, seeder ja kuusk. Lehtpuu omadused Lehtpuudel on keeruline struktuur, koos anumatega, mis transpordivad vett läbi puidu. See rakuline koostis aitab kaasa puidu tihedusele ja kõvadusele. Tänu oma vastupidavusele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.