Rohkema info nägemiseks:

ANDROMEDASON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 714; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANDROMEDASON OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AndromedaSon OÜ on noor ja dünaamiline ettevõte, mis keskendub kvalifitseeritud personali leidmisele ja tööturu lahendustele. Meie eesmärk on aidata nii tööandjatel kui ka tööotsijatel saavutada parim võimalik sobivus, säästes aega ja ressursse.

Oleme AndromedaSon OÜ-s pühendunud sellele, et tagada oma klientidele ja partneritele kvaliteetsed ja efektiivsed lahendused. Meie meeskond töötab igapäevaselt, et pakkuda parimaid teenuseid nii tööotsijatele kui ka tööandjatele. Meie teenuste hulka kuuluvad spetsialistide leidmine ja värbamine erinevates valdkondades, sealhulgas metallkonstruktsioonide ja masinaehituse tööstuses. Meie kvalifitseeritud töötajad, sealhulgas keevitajad, CNC operaatorid, pleks- ja soojustusisolatsiooni töölised, on valmis täitma teie vajadusi.

Arendame pidevalt oma teenuseid, et vastata tööstuse ja tööturu muutuvatele nõudmistele. Meie missioon on aidata klientidel saavutada oma eesmärke, pakkudes professionaalseid ja individuaalseid lahendusi. Koostöös meiega saate kindel olla, et leiate parima personali, kes vastab teie ettevõtte nõudmistele ja ootustele.

ANDROMEDASON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.