Rohkema info nägemiseks:

IMPACTBUILDERS STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 36; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IMPACTBUILDERS STUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

IMPACTBUILDERS STUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 36 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

IMPACTBUILDERS COORDINATION OÜ tegevusaruanne 2023

ImpactBuilders Coordination OÜ põhieesmärk on pakkuda peakontoriteenuseid teistele ettevõtetele üle Euroopa, mis on ImpactBuildersi katusbrändi all.

Kõige olulisemad teenused on: 1) koostab kontseptsiooni, koostab äriplaani ja eel-käivitab ImpactBuildersi kaubamärgiga ettevõtteid, et müüa intellektuaalomand pärast nende loomist asjaomastele juriidilistele isikutele 2) osutama loodud juriidilistele isikutele juhtimis- ja juhtimisteenuseid, et tagada nende kasv nii lühemas kui ka pikemas perspektiivis 2023. aastat kõige olulisemateks tulemusteks on: - ImpactBuilders Coordination OÜ lõi Šveitsis asuva ImpactBuilders Financials AG kontseptsiooni, äriplaani ja kujunduse ning projekst õnnestus edukalt müüa märkimisväärse marginaaliga.

- ImpactBuilders Coordination OÜ on koostanud kontseptsiooni, äriplaani ja ImpactBuildersi kogukonna samba juriidilistele isikutele mõeldud disainlahenduse, müünud need teenused ImpactBuilders OÜ-le, kes ise hakkab kontsernisiseselt müüma kaubamärki, võrgustikku ja andmebaasi enne 2024. aasta suve.

- ImpactBuilders Coordination OÜ loob praegu 2024. aasta jooksul loodava investeerimisühingu ja mõjufondide kontseptsiooni, äriplaani ja kujundust.

Eelnimetatud tegevusi eelrahastab ImpactBuilders Coordination OÜ, kes on sõlminud sihtettevõtetega ka selged lepingud tasumata võlgade tasumise kohta. Enamik võlgu tasutakse 3-4 aasta jooksul.

Ettevõtte esimesel aruandeperioodil teeniti müügitulu 444 211 eurot ja kasumit 64 658 eurot.

Aruandeperioodil töötas ettevõttes kaks töötajat.

Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestati tasusid koos maksudega summas 7 022 eurot.

Edaspidi on plaanis jätkata samal tegevussuunal.

IMPACTBUILDERS STUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.