Rohkema info nägemiseks:

ESTERA SALASPILS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 94; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ESTERA SALASPILS OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTERA SALASPILS OÜ hetkeolukord

Juba 94 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Estera Salaspils on kinnisvara investeeringute valdusfirma, mis asutati 05.12.2022. Ettevõttele kuulub 100% osalus Läti tütarettevõttes SIA

Estera Salaspils, mis omandati 30.12.2022. Ettevõtte tütarettevõtte omandisse kuulub kinnistu aadressiga Meness iela 6, Salaspils. 2023 aasta lõpus kinnitati Ettevõtte tütarettevõtte kinnistule uus lokaalplaneering, mis lubab olemasoleva kinnistu jagada väiksemateks kinnistuteks ning arendada kortermajasid. Uue planeeringu tingimuste kohaselt on tekkivatele väiksematele kinnistutele võimalik kokku arendada 16 kortermaja 6-korruselise maapealse arendusmahuga kokku ca 880 korteriga.

Ettevõtte tütarettevõtte eesmärgiks on 2024 aasta jooksul alustada projekteerimistöid, et esitata taotlused ehituslubade saamiseks arendusala infrastruktuuri ning esimese kahe kortermaja ehituseks.

Ettevõttes ei tööta ühtegi töötajat, mistõttu ei ole aruandes kajastatud ka palgakulu. Juhatuse liikmele palka ei maksta.

Ettevõtte käibevara suhe lühiajalistesse kohustistesse seisuga 31.12.2023 on 34,3.

31.12.2023 seisuga on Ettevõttel omakapitali järel vähem kui pool osakapitalist. Omakapital planeeritakse taastada tulevastel majandusaastatel teenitavate kasumite arvelt. Majandusaasta aruanne on koostatud lähtudes tegevuse jätkuvuse printsiibist.

ESTERA SALASPILS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.