Rohkema info nägemiseks:

WIRECORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta WIRECORE OÜ kohta arvamuslugu!"

WIRECORE OÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte Wirecore OÜ on asutatud 2022 detsembris ning tegeleb tulu teenimise eesmärgil investeerimisega, soetades enda vahenditest aktsiaid, fonde, valuutat jms.

Ettevõtte alustas investeerimise süsteemide loomisega veebruar-märts 2023. Tulemusi fikseeritakse üldjuhul kord kvartalis ning lähtuvalt investeerimiskontode tulemustest ja tekkinud tulust vabad vahendid re-investeeritakse. Ettevõte ei paku investeerimisteenuseid.

2023 aastal on Wirecore OÜ täiendavalt asunud investeerima parkimiskohtadesse, mille soetamise järel renditakse need välja, nii pikaajaliselt kui ka lühiajaliselt, äri- ning eraklientidele.

Aruandeperioodil koosnes juhatus 2 liikmest, kellele maksti juhatuse liikmeks olemise eest tasu 13 750 eurot.

2023 aastaaruande koostamisel juhatus hindab, et Wirecore OÜ majandustegevuse finantsnäidud on stabiilsed ning ettevõte saab tegevust edukalt jätkata.

WIRECORE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.