Rohkema info nägemiseks:

YUMTEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid toidulisandeid ja musliinpuuvillast riideid, et toetada teie tervist ja heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast YUMTEK OÜ juurde, kus usume, et tõeline heaolu tuleb keha toitmisest ja hinge mugavusest tasakaalus. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: ühendada tervisetoodete parimad palad ja kõige pehmemad musliinpuuvillast riided, luues heaolu ja stiili harmoonia.

Meie hoolikalt valitud tootevalik on loodud selleks, et võimendada teie eluteekonda. Elujõudu tõstvatest Frank Fruities ja uuenduslikest Goli Nutrition toidulisanditest kuni meie musliinpuuvillast riiete õrna puudutuseni pakume tooteid, mis vastavad teie igale vajadusele. Olgu teie eesmärgiks energia ainevahetuse tõhustamine, immuunsüsteemi toetamine või lihtsalt kvaliteetse puuvilla mugavuses indulgemine, YUMTEK OÜ on teie ühe peatuse sihtkoht.

Meie Frank Fruities liin on rohkem kui lihtsalt toidulisandid; need on maitsvad viisid oluliste toitainete igapäevasesse rutiini lisamiseks. Iga kummikommi on pakitud vitamiinide ja mineraalidega, mis on mõeldud teie tervise erinevate aspektide toetamiseks, alates seedimisest kuni juuste ja küünte tugevuseni. Maitsele ja efektiivsusele pühendumisega on need puuviljamaitselised maiused täiuslikud nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Kui räägime Goli Nutrition'ist, kohtub innovatsioon mugavusega. Meie valikus on populaarsed Ashwagandha ja Õunaäädikas kummikommid, mis kasutavad iidsete supertoitude jõudu kaasaegses, kättesaadavas vormis. Need toidulisandid on loodud teie elustiili täiendamiseks, pakkudes eeliseid nagu stressi leevendamine, detoksikatsioon ja üldine heaolu.

Kuid heaolu ei ole ainult see, mida te oma kehasse panete; see on ka see, mida te kannate. Meie musliinpuuvillast riiete kollektsioon sisaldab musliinpuuvillast riideid, mis on sama õrnad teie nahale kui keskkonnale. Hingav kangas tagab mugavuse terveks päevaks, muutes selle täiuslikuks valikuks nii täiskasvanutele kui ka lastele.

YUMTEK OÜ-s oleme pühendunud teile toodete pakkumisele, mis ei ole mitte ainult efektiivsed, vaid ka nauditavad. Usume, et tervislik elustiil peaks olema lihtne säilitada ja rõõm kogeda. Pakkudes tasuta saatmist tellimustele üle 50€ ja valikut, mis vastab teie tervise- ja stiilivajadustele, kutsume teid uurima meie valikut ja leidma oma täiuslikud heaolu kaaslased.

Liituge meiega sellel tervise, elujõu ja mugavuse teekonnal. 

Võtke meiega ühendust!

YUMTEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Janne

Üks väga hea rauapreparaat, mis tõesti ka tõstab raua taset. Ja mis kõige ägedam - see ei tekita kõhukinnisust!

- Jana

Boost Immunity puuviljakommidest on mul abi haiguste perioodil.

- Merily

Minu lemmikud iluvitamiinid. Beebijuuksed kasvavad ja maitse lihtsalt suurepärane!

YUMTEK OÜ tegevusaruanne 2023

Yumtek OÜ asutati 2022 aasta lõpus. Firma loodi, et pakkuda uudseid tervist edendavaid ja toimivaid tooteid Eesti turul. Eelkõige tegeleb firma FRANK fruities puuviljadest valmistatud vitamiinid maaletoomise ning edasimüügiga. Järk-järgult on lisandunud müüki ka uusi brände ning koostööpartnereid. Seisuga 31.12.2023a. aruande netovara ei vasta seaduses toodud nõuetele. Ettevõtte osanik on asjaolust teadlik ning järgnevatel majandusaastatel planeerib omakapital taastada, tehes osaniku poolt täiendavaid sissemakseid omakapitali ning suurendades ettevõtte tulevasi rahavooge suuremate

Dropdown

kõik artiklid

Maailma parimad vitamiinid – päriselt!

FRANK Fruities pakub ainulaadseid vitamiine, mis on valmistatud peaaegu täielikult ehtsatest puuviljadest, tagades puhta ja tervisliku toidulisandikogemuse. Nee
ssb.ee
FRANK Fruities pakub ainulaadseid vitamiine, mis on valmistatud peaaegu täielikult ehtsatest puuviljadest, tagades puhta ja tervisliku toidulisandikogemuse. Need vitamiinid on loodud neile, kes on tüdinenud ebameeldiva maitsega tablettidest ja täiteainetega kummikommidest, mis jäävad kappi seisma. FRANK Fruities eesmärk on muuta vitamiinide võtmine meeldivaks ja lihtsaks, et ükski purk ei jääks enam kasutamata. FRANK Fruities tooted koosnevad üle 90% ulatuses puuviljadest, ilma lisatud suhkru, säilitusainete, želatiini ja värvaineteta. Tootmise protsess kasutab EcoCert sertifikaadiga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.