Rohkema info nägemiseks:

LAMATISTE ENNETUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleb spetsialiseeritud madratsite rentimise ja ennetusvahendite pakkumisega, mille eesmärk on aidata inimestel saavutada rahulik ja mugav uni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LAMATISTE ENNETUS OÜ usub, et igaüks väärib rahulikku ja mugavat und, eriti kui terviseprobleemid nõuavad enamat kui lihtsalt tavalist madratsit. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume rentimisteenust spetsialiseeritud madratsitele, mis on mõeldud lamatiste ennetamiseks ja toetavate ennetusvahendite pakkumiseks.' Selle juhtpõhimõttega oleme pühendunud mitte ainult toodete, vaid parema hoole ja mugavuse lubaduse andmisele.

Mõistes meie klientide vajadusi, oleme koostanud valiku erimadratseid, mis vastavad erinevatele nõudmistele. Olgu teie hoole all kodus olev lähedane või tervishoiuasutuse juhtimine, meie rentimisteenus tagab, et teil on juurdepääs kõrgeima kvaliteediga ennetusvahenditele ilma püsiva ostukohustuseta.

Meie madratsite valik on hoolikalt kujundatud, et vältida ebamugavust ja terviseprobleeme, mis on seotud pikaajalise lamamisega. Valides meie rentimisteenuse, valite muretu lahenduse, mis hõlmab kohaletoimetamist otse teie ukse taha. Oleme uhked oma kiire ja usaldusväärse teenuse üle, tagades, et mugavus jõuab teieni siis, kui seda kõige rohkem vajate.

LAMATISTE ENNETUS OÜga ei rendi te lihtsalt madratsit; investeerite rahulolusse. Meie loosung, 'Puhake kindlalt, mugavus toimetatakse kohale!', võtab kokku meie pühendumuse teie heaolule. Kutsume teid uurima meie tootevalikut ja leidma täiusliku lahenduse, mis vastab teie vajadustele. Kogege erinevust meie spetsialiseeritud madratsitega ja liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on leidnud lohutust meie ennetusvahendites.

Lisateabe saamiseks meie toodete kohta ja selle kohta, kuidas me saame teid aidata, võtke meiega ühendust. Aitame teil astuda esimese sammu mugavama ja hoolivama keskkonna suunas.

LAMATISTE ENNETUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Väga rahul spetsialiseeritud madratsiga.

- Mark

Ennetusvahendid ületasid ootused.

- Anna

Madratsite valik oli muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida spetsiifiliselt välja mõeldud madratseid lamatiste vältimiseks?

Kui on vaja hoolitseda inimeste eest, kes vajavad pikka aega voodirežiimi, võib madratsi valik olla sama kriitiline kui igasugune meditsiiniline ravi. Lamatiste ennetamiseks mõeldud erilised madratsid ei ole lihtsalt luksus; need on vajalikud patsientide tervise ja mugavuse säilitamiseks. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks tervishoiuasutused, eakate hoolekande kodud ja üksikisikud peaksid kaaluma investeerimist erilistesse madratsitesse lamatiste ennetamiseks. Suurenenud mugavus ja tugi Erilised madratsid on projekteeritud vastama keha loomulikele kõveratele, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Millised on head ennetavad abivahendid voodihaigetele patsientidele?

Indiviididele, kes on voodihaiged, kas krooniliste seisundite, operatsioonijärgse taastumise või lõppstaadiumi haiguste tõttu, on suurenenud risk sekundaarsete
ssb.ee
Indiviididele, kes on voodihaiged, kas krooniliste seisundite, operatsioonijärgse taastumise või lõppstaadiumi haiguste tõttu, on suurenenud risk sekundaarsete komplikatsioonide nagu lamatised, süvaveenitromboos ja lihasatroofia tekkeks. Ennetav hooldus on oluline nende riskide maandamiseks ja patsientide mugavuse ning ohutuse tagamiseks. Pikaajaline voodirežiim võib põhjustada mitmeid terviseprobleeme. Lamatised, tuntud ka kui voodihaavad, on ühed levinumad ja võivad põhjustada tõsiseid infektsioone, kui neid ei hallata korralikult. Vereringehäired ja lihasnõrkus on samuti levinud mured, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.