Rohkema info nägemiseks:

VESTENMIX TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud liimpuidu ja CLT kokkupanekule, pakkudes ulatuslikke tõste- ja kraanateenuseid ning teostades nii standardseid kui ka ülemõõdulisi vedusid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2007. aastal on VESTENMIX TRANSPORT OÜ olnud ehitustööstuse esirinnas, spetsialiseerudes liimpuidu ja CLT kokkupanekule. Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja visiooniga pakkuda lahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Täna oleme usaldusväärsuse ja paindlikkuse jõu tunnistajaks pidevalt arenevas ehitusmaailmas.

Meie põhiväärtused

  • Usaldus: Aastatepikkuse kogemusega oleme loonud maine tähtaegadest kinnipidamise ja lubaduste täitmise osas.
  • Paindlikkus: Olgu tegemist väiksemamahulise ehituse või keeruka suuremahulise projektiga, meie meeskond on valmis seda kõrgeima professionaalsusega käsitlema.

Meie teenused

Puidu kokkupaneku spetsialistidena pakume teenuste valikut, mis vastavad meie klientide mitmekülgsetele vajadustele:

  • Kokkupanekutööd: Meie oskused puiduehituse valdkonnas on võrreldamatud. Me käitleme projekte igas suuruses täpsuse ja hoolikusega.
  • Üldehitus: Pakume kohandatud lahendusi kaubandus- ja tööstushoonete ehitamiseks, tagades kvaliteedi, läbimõeldud disaini ning kokkulepitud ajakavade ja eelarvete järgimise.
  • Kraanarent: Meie põhitegevust toetades pakume kraana- ja tõsteteenuseid koos juhiga. Meie autoparki kuuluvad Volvo FH 8x4 HMF THOR ja Volvo FH 8x4 HMF, mis on valmis toime tulema mitmesuguste tõstetöödega.

Meie projektid

Me viime uhkusega läbi puidu kokkupanekutöid nii kodu- kui ka rahvusvahelisel tasandil. Meie oskused on viinud meid üle piiride Portugali, Prantsusmaale, Soome, Lätti ja Leetu. Meie portfellis on olulisi ehitusprojekte avalikus sektoris, nagu Tondiraba jäähall, Narva Kolledž Eesti Sisekaitseakadeemiast ja Viimsi Riigigümnaasium.

VESTENMIX TRANSPORT OÜ loosung, 'Ehitusi tõstes, ootusi ületades,' on rohkem kui lihtsalt sõnad – see on eetos, mis juhib iga meie ettevõetud projekti. Me ei tõsta ainult materjale; me tõstame meie klientide unistuste aluseid.

Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas me saame teie järgmise projekti puhul abiks olla, või meie teenuste kohta rohkem teada saamiseks, võtke meiega ühendust. Ehitame jõudu ja tõstame unistusi koos.

Võta meiega ühendust:
VESTENMIX TRANSPORT OÜ
Nirgi tee 10, Reola, Tartumaa
Registrikood 11375967
Telefon: +372 56925801
E-post: maksim@vestenmix.ee

© 2023 VESTENMIX TRANSPORT OÜ

VESTENMIX TRANSPORT OÜ kontaktid

5 innovatiivset puitlahendust kaasaegses ehituses

Puit on teinud märkimisväärse tagasituleku ehitustööstuses, pakkudes traditsiooni ja innovatsiooni segu. See blogipostitus uurib viit tipptasemel puitlahendust, mis on revolutsiooniliselt muutmas kaasaegset ehitust. Kunagi peamise ehitusmaterjalina kasutatud puit on nüüd taasavastatud oma keskkonnasõbralikkuse ja disaini mitmekülgsuse tõttu. Jätkusuutlikkus ja süsiniku sidumine Taastuv ressurss väiksema süsinikujalajäljega Esteetiline veetlus ja looduslikud isolatsiooniomadused Ehituse kiirus ja eelvalmistamise võimalused 1. Ristkihtliimpuit (CLT) Ristkihtliimpuit on eelvalmistatud,

Dropdown

kõik artiklid

Tõhususe maksimeerimine täppistõsteteenustega

Ehituses ja suuremahulistes projektides on raskete materjalide liigutamine ja paigutamine kriitilise tähtsusega operatsiooni edukuse jaoks. Täppistõsteteenused
ssb.ee
Ehituses ja suuremahulistes projektides on raskete materjalide liigutamine ja paigutamine kriitilise tähtsusega operatsiooni edukuse jaoks. Täppistõsteteenused on hädavajalikud, et tagada nende ülesannete tõhus, ohutu ja äärmiselt täpne sooritamine. Selles blogipostituses uurime, kuidas täppistõstmine võib suurendada teie projektide efektiivsust ja miks VESTENMIX TRANSPORT OÜ on teie tõstevajaduste jaoks ideaalne partner. Täpsuse tähtsus tõstetöödel Täpsus tõstetöödel ei tähenda ainult raskete koormate liigutamist; see tähendab seda teha täpsusega, et vältida kahjustusi, tagada ohutus ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.