Rohkema info nägemiseks:

NENEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed ehitustööd oma ala spetsialistidelt

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete ehitustööde pakkumisele nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Meie laiapõhjaline tegevusala hõlmab mitmeid olulisi valdkondi, mis aitavad parandada ja kaunistada teie kodu või äripinda.

Küttesüsteemi tööd: Hoolitseme selle eest, et teie kodu oleks soe ja mugav, pakkudes mitmesuguseid küttesüsteemide paigaldus- ja hooldusteenuseid. Olgu tegemist traditsioonilise radiaatoripõhise süsteemiga või kaasaegsema lahendusega, meie meeskond on valmis tagama optimaalse soojuse ja energiatõhususe.

Välis- ja siseviimistlustööd: Teie kodu välimus ja sisekujundus on olulised aspektid, mis loovad mugava ja atraktiivse elu- või töökeskkonna. Meie professionaalne meeskond on valmis muutma ruume vastavalt teie visioonile ning tagama kvaliteetse viimistluse, mis kestab aastaid.

Vundamenditööd: Vundament on hoone struktuuri oluline osa, mis tagab selle stabiilsuse ja vastupidavuse. Meie meeskond omab vajalikku oskusteavet ja kogemusi, et teostada vundamenditöid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja tagavad hoone pika eluea.

Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda kvaliteetseid ehitustöid ja teenuseid nii eraisikutele kui ettevõtetele. Teie rahulolu on meie prioriteet ning me oleme valmis aitama teil oma ehitusprojekti edukaks muuta, olgu selleks siis küttesüsteemi uuendamine, viimistlustööd või vundamenditööde teostamine. Valige meid oma ehituspartneriks ja usaldage meid teie ehitusprojekti elluviimisel.

Võta meiega ühendust:

 

NENEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte poolt tehtud küttesüsteemi töödega. Meie kodu on nüüd soe ja hubane ning teenindus oli suurepärane.

- Mart T.

Välis- ja siseviimistlustööd, mida meie kodus tehti, ületasid kõik meie ootused. Täpsed ja professionaalsed töötajad muutsid meie kodu ilusamaks kui kunagi varem.

- Erik S.

Vundamenditööd, mida ettevõte meie projektis tegi, olid tõeliselt muljetavaldavad. Hoone stabiilsus ja vastupidavus on märkimisväärselt paranenud. Soovitan kindlasti nende teenuseid.

Mis otstarvet täidab sokkel?

Sokkel on hoonete ehituses element, mis asetatakse hoone aluspinna alla ja mille eesmärk on jagada hoone koormus maapinnale. See täidab mitmeid funktsioone, sealhulgas: Isolatsioon: sokkel aitab hoone soojusisolatsiooni parandada, sest see eraldab hoone maapinnast ja vähendab seeläbi maapinna soojusülekannet hoonesse. Veekindlus: sokkel aitab hoone veekindluse parandada, sest see tõstab hoone maapinnast kõrgemale, vähendades seeläbi veepinnast tuleva niiskuse sisenemist hoonesse. Tugevdamine: sokkel aitab hoone tugevust parandada, sest see jagab hoone koormuse maapinnale.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.