Rohkema info nägemiseks:

DETAILTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
DetailTech OÜ tegeleb sõiduautode ja väikebusside keretöödega, teostab rehvi- ja veljetöid, ning pakub ka klaasivahetus teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi leidnud end olukorrast, kus teie sõiduki kere vajab kiiret parandust või rehvid vajavad hoolikat hooldust? Või olete ehk muretsenud kahjustunud klaasi tõttu nähtavuse pärast? DetailTech OÜ on siin, et pakkuda teile terviklikke hooldus- ja remonditeenuseid, et hoida teid liikvel ja kindlustada sõiduohutus.

Meie kogenud meeskond on valmis kõrvaldama igasuguseid kere- ja plekikahjustusi teie sõidukil. Olgu tegemist väikese mõlkimisega või suurema kahjustusega, me kasutame tipptasemel seadmeid ja oskusi, et tuvastada ja parandada probleemid kiiresti ja efektiivselt. Teie sõiduk näeb jälle välja nagu uus!

Rehvid on teie sõiduki jaoks oluline osa, mis mõjutab sõiduohutust ja jõudlust. DetailTech OÜ pakub rehvide ja velgede hooldust, remonti ja asendamist. Laske meil tagada, et teie rehvid oleksid alati korras, olenemata ilmastikutingimustest või teie sõidu vajadustest.

Kui teie sõiduki klaas on purunenud või kahjustatud, võib see olla tõeline ohuallikas. Meie klaasivahetuse teenus pakub kiiret ja professionaalset klaasikorrektsiooni, et tagada ohutus ja nähtavus teie sõidu ajal. Meie eksperdid kasutavad kvaliteetseid klaase ja tehnoloogiat, et vahetada klaas kiiresti ja tõhusalt.

DetailTech OÜ ei paku lihtsalt teenuseid, me pakume lahendusi. Meie eesmärk on tagada, et teie sõiduk oleks alati valmis teid liigutama. Meie kliendikeskne lähenemine tähendab, et oleme alati teie käsutuses, et pakkuda nõu ja abi igas liiklusalases küsimuses.

Kui olete sattunud olukorda, kus vajate professionaalset abi kere- ja plekitööde, rehvi- ja veljetööde või klaasivahetuse osas, ärge kartke meiega ühendust võtta! Oleme siin, et aidata ja leida teile parim lahendus.

DetailTech OÜ - meie hooldus ja remonditeenused hoiavad teid liikvel! Võtke meiega ühendust ja laske meil näidata teile, kuidas me saame teie sõiduohutust ja mugavust parandada. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

DETAILTECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria H.

Klaasivahetus oli kiire ja vaevatu, nüüd on nähtavus selgem kui kunagi varem.

- Jaan K.

Kereparanduse tulemus ületas ootused, suurepärane töö!

- Kadi M.

Kiire ja professionaalne teenindus, minu auto näeb nüüd välja nagu uus!

Kas avariilist autot saab remontida?

Avariilist autot saab tavaliselt remontida, kuid sõltub konkreetsest avariist ja kahjustustest.   Osad kahjustused võivad olla parandatavad, teised aga võivad nõuda rohkem tööd või isegi autot täielikult vahetada. Soovitatav on alati konsulteerida professionaaliga, et saada täpne hinnang kahjustustele ja vajaliku remonditöö määrale. Tule too oma avariiline auto Meile, professionaalidele! tarmo.siska@mail.ee 372 58982511

Dropdown

kõik artiklid

Kui tihti tuleb vahetada auto mootoriõli

Auto mootoriõli tuleb vahetada sõltuvalt sõidukist, õli tüübist, sõidustiilist ja teistest teguritest. Enamik uusi sõidukeid soovitab vahetada mootoriõli iga
ssb.ee
Auto mootoriõli tuleb vahetada sõltuvalt sõidukist, õli tüübist, sõidustiilist ja teistest teguritest. Enamik uusi sõidukeid soovitab vahetada mootoriõli iga 7,500-10,000 km või üks kord aastas, kuid see võib erineda sõltuvalt sõiduki kasutamise tingimustest. Täpsema soovituse saab sõiduki kasutusjuhendist või läbi tehasepoolse hoolduse. On ka märke, mis näitavad, et õli tuleb vahetada, näiteks õli pime värvus, lisandunud vaht, õli lõhn või õli määrdeainetase järsk muutus. On soovitatav jälgida õli taset regulaarselt ja vahetada õli enne, kui soovitatud intervall on täis. Tee oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.