Rohkema info nägemiseks:

HARJUPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
HARJUPUU OÜ tegeleb küttepuude tootmise ja pelleti ning briketi müügiga, pakkudes alati kvaliteetseid tooteid ning mitmekülgseid lahendusi pakendamise ja transpordi osas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Külmad talvekuud on taas käes ja mõtleme kõik soojusele, mis meie kodudes mugavust loob. HARJUPUU OÜ on just see usaldusväärne partner, kes tagab teie kodu või ettevõtte soojendamiseks kvaliteetsed küttematerjalid ning tõhusad lahendused.

Pakume kuivatatud küttepuud, mis tagavad tulevikuks piisava soojuse. Need on ideaalsed avatud kaminatesse ja ahjudesse. Meie pellet ja brikett on keskkonnasõbralikud alternatiivid traditsioonilistele kütteallikatele. Need põlevad puhtalt ja tõhusalt, aidates vähendada süsinikujalajälge.

Meie küttematerjalid on alati kvaliteetsed ja kuivatatud, et tagada tõhus põlemine ja pikaajaline soojus. Olgu teil vaja küttepuusid, pelletit või briketti - meil on kõik, mida vajate. Oleme alati valmis pakkuma erinevaid hinnalahendusi ning pakendamise ja transpordi valikuid, et rahuldada teie konkreetseid vajadusi.

HARJUPUU OÜ on teie usaldusväärne partner küttematerjalide valdkonnas. Võtke meiega ühendust, ja leiame teie jaoks parima lahenduse, tagades teie kodus või ettevõttes mugava ja soojendava keskkonna.

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

HARJUPUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Suurepärane küttematerjal! Iga kord kvaliteetne ja kiire tarne.

- Jaan T.

Hindamatu teenindus ja suurepärane valik erinevaid küttematerjale.

- Kati S.

HARJUPUU OÜ on meie kindel valik kütteks. Soovitan!

Roheline mõtlemine

Meile halupuu tootmine põhineb 100% taastuvenergial. Kuna metsamajandamisega kaasneb paratamatult loodusele ka negatiivne mõju, proovime seda vähendada tootes metsamaterjalist halupuu puhtalt päikeseenergia abil. Lisaks on meie tootevalikus väikepakend võrkkoti asemel, kus pakendamisel on kasutatud võrkkotist kuni 90% vähem plastikut, loomulikult on see pakend ka mugav kasutada. Konteineripuu asenduskaubaks oleme tootnud alusel kuubikud, kus iga ruumi kohta kasutatakse vähem u. 15 m saematerjali ning kliendil ei ole vaja aluselt puude äravõtmisel lammutada kobakat puid ümbritsevat kasti.

Dropdown

kõik artiklid

Kasulik teada

Küttepuude tellimisel on oluline aru saada erinevatest kasutusel olevatest mõõtühikutest ja nendevahelistest seosetest. Ebaausad küttepuude müüjad kasutavad sag
ssb.ee
Küttepuude tellimisel on oluline aru saada erinevatest kasutusel olevatest mõõtühikutest ja nendevahelistest seosetest. Ebaausad küttepuude müüjad kasutavad sageli ära ostjate teadmatust. Soovitame alati pöörata hoolikalt tähelepanu, millise mõõtühiku kohta müüja poolt pakutud hind kehtib: kas laotud ruumi (nimetatakse ka riidaruumi) või puisteruumi kohta. Tihumeeter on võrdne ühe kuupmeetri puiduga, milles puuduvad õhuvahed. Piltlikult väljendudes on tihumeeter 1m x 1m x 1m suurune puidust kuubik. Ruumimeeter on ühe kuupmeetri suurune puidumaht koos halgude vahel oleva õhuvahedega. Piltlikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.