Rohkema info nägemiseks:

GL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2781; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast GL OÜ-sse, kus me toome teie brändi loo ellu. Idee sädemest kuni lõpliku teostuseni oleme teie pühendunud partner täisteenust pakkuvate loovlahenduste maailmas. Meie missiooniks on spetsialiseeruda ürituste korraldamisele, graafilisele disainile, reklaamile, trükilahendustele ning brändikandjate ja ärikingituste loomisele, mis peegeldavad teie ettevõtte olemust.

Kujutage ette agentuuri, mis mitte ainult ei unista loovatest visioonidest, mis esindavad teie brändi, vaid viib need ka pedantselt ellu. See oleme meie. Oleme unustamatute kogemuste arhitektid, viimistletud teie ürituse kontseptsioonile, olgu selleks väike koosviibimine või suur pulm või konverents.

Meie Skandinaavia-inspireeritud disainimeeskond loob kõik, mida vajate, alates logodest ja brošüüridest kuni veebilehtede kujunduste ja sotsiaalmeedia graafikani. Me loome tööriistad, mis aitavad teil jõuda uute klientideni, suhelda olemasolevatega ja tugevdada teie brändi mainet.

Kuid me ei peatu seal. Me kujundame ja toodame esemeid, mida ettevõtted saavad kasutada oma brändi nähtavuse suurendamiseks. Need ei ole lihtsalt tooted; need on teie brändi pühendumuse kvaliteedile avaldused, ideaalsed kingitused või mälestusesemed klientidele, meeskonnaliikmetele ja partneritele.

GL OÜ-s oleme me rohkem kui lihtsalt loovagentuur; me oleme osa teie meeskonnast. Meie tunnuslause, 'Toome loovuse ellu!', võtab kokku meie pühendumuse teie brändi visiooni elluäratamisele. Lubage meil aidata teil oma tööstusharus püsivat muljet avaldada.

Liituge rahulolevate klientide nimekirjaga, kes on kogenud loovuse transformeerivat jõudu. Võtke meiega ühendust numbril +372 5836 2251 või hello@glcreative.ee, ja hakkame kohe täna teie brändi edulugu looma.

uuri lisaks!

GL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Väga professionaalne ja abivalmis.

- Diana L.

Meeldiv kogemus, kõik sujus ladusalt.

- Teele L.

Tänan meeldiva koostöö eest! Jäin tulemusega väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GL OÜ tegevusaruanne 2023

GL OÜ on registreeritud 25.01.2023. a Tallinna Äriregistris. Ettevõtte põhitegevusala on muud mujal liigitamata lõbustus- ja vaba aja tegevused. Tegevusala kood Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorite (EMTAK) järgi on 93299. Kõrvaltegevusalaks on jaemüük posti või interneti teel. Tegevusala kood Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorite (EMTAK) järgi on 47911. Ettevõtte esimese majandusaasta müügikäive oli 44 822 eurot, 100% müügist toimus Eesti Vabariigis. Ettevõtte 2023. a kasumiks kujunes 171 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmetele 2023. aastal tasusid ei

Dropdown

kõik artiklid

5 skandinaavia disainipõhimõtet teie brändile

Skandinaavia disain on lihtsuse, minimalismi ja funktsionaalsusega iseloomustatud liikumine, mis tekkis 20. sajandi alguses. Selle juured on Põhjamaade sotsiaal
ssb.ee
Skandinaavia disain on lihtsuse, minimalismi ja funktsionaalsusega iseloomustatud liikumine, mis tekkis 20. sajandi alguses. Selle juured on Põhjamaade sotsiaaldemokraatlikes põhimõtetes, mis rõhutavad võrdsust ja kättesaadavust kõigile. Tänasel konkurentsirikkal turul on brändi visuaalne identiteet ülioluline. Skandinaavia disainipõhimõtted aitavad brändidel silma paista, pakkudes puhast, kaasaegset esteetikat, mis resoneerib tarbijatega, kes hindavad kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Põhimõte 1: Lihtsus Lihtsus on Skandinaavia disaini südames. See põhimõte pooldab korrastamata ruume,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.