Rohkema info nägemiseks:

KÜLLUSE SEEMNED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 50; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÜLLUSE SEEMNED OÜ kohta arvamuslugu!"

KÜLLUSE SEEMNED OÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte Külluse Seemned OÜ on asutatud 2023. aastal eesmärgiga tegeleda kinnisvara ja muude varaklasside investeeringutega ning koolitustega. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks hetkel on kinnisvara väljarentimine, millest saadakse üüritulu. Lisaks on ettevõte alustanud ka krüptoinvesteeringutega, eesmärgiga luua pikaaegne investeerimisportfell.

Ettevõtte tegevus 2023. aastal 2023. aastal tekkis ettevõtte müügitulu kinnisvara väljarentimisest üüritulu näol. Lisaks kinnisvarainvesteeringutele alustas ettevõte ka krüptovaradesse investeerimist. 2023. aasta jooksul soetati erinevat krüptovara pikaajalise investeeringu eesmärgil. Krüptoturu volatiilsusest hoolimata on ettevõte jäänud oma strateegiale kindlaks, nähes selles potentsiaali pikaajalise väärtuse kasvu saavutamiseks ja jätkanud portfelli kasvatamist.

Finantstulemused 2023. aasta finantstulemused on olnud positiivsed ja ettevõtte tegevus on olnud kasumlik. Üüritulu on olnud stabiilne ja vastanud ootustele.

Krüptoinvesteeringud on lisatud portfelli strateegiliselt ja krüptovara ei ole realiseeritud, seega tegelikku kasumit ega kahjumit ei ole ettevõte antud investeeringute näol realiseerinud.

Ettevõtte plaanid aastaks 2024 2024. aastal jätkab ettevõte kinnisvara väljarentimisega, saadud müügitulu plaanitakse võimalusel suunata krüpto- või teistesse varaklassidesse investeerides, hoidudes spekulatiivsetest tehingutest ja keskendudes eesmärgile kasvatada pikaaegset investeerimisportfelli.

KÜLLUSE SEEMNED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.