Rohkema info nägemiseks:

SCOFIELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume metallkonstruktsioonide ekspertmontaažile ja püstitamisele, pakkudes samal ajal põhjalikku projektijuhtimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SCOFIELD OÜs ei ole me lihtsalt ehitajad; oleme tugevuse ja vastupidavuse pioneerid. Meie ekspertiis seisneb metallkonstruktsioonide ehitamises ja püstitamises ning traattööde ettevalmistamises ja lõpuleviimises, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on meie pühendumuse täiuslikkusele tunnistus.

Kogemustega struktuuride kokkupanekul kuni 300 tonni, võime kindlalt öelda, et pole ehituslikku väljakutset, mida me ületada ei suuda. Alates keerukatest võrestikmastidest kuni tugevate torumastideni, tootmishoonete skeletiraamidest kuni vaatlustornide kõrgusteni, meie portfell on meie mitmekülgsuse ja täpsuse väljapanek.

Meie lähenemine metallkonstruktsioonide püstitamisele on kohandatud igasuguse olukorra keerukusega toimetulekuks. Olgu selleks ratastõstukite kasutamine või keerulises maastikus roomiktõstukitega manööverdamine, Derrick süsteemi kasutamine või eriti keerulistes tingimustes ilma raskete masinateta sektsioonide kokkupanek, meil on lahendus.

Kui on juttu traattöödest, siis prioriteediks on teie vajadused ja soovid, abistades kõiges alates isolaatorite ja rullide paigaldamisest kuni piloottraatide tõmbamise ja kaablite klammerdamiseni. Meie detailidele pööratav tähelepanu tagab, et iga faasijuhtme vahekaugushoidja on paigutatud täpsusega.

Meie teenused ulatuvad ehitusest kaugemale hõlmates laomajandust ja logistikat, samuti põhjalikku projektijuhtimist. See terviklik lähenemine tagab, et teie projekti iga aspektiga tegeletakse suurima professionaalsuse ja efektiivsusega.

Valige SCOFIELD kui oma ekspertpartner metallkonstruktsioonide kokkupanekul, püstitamisel ja traattööde teostamisel. Võtke meiega ühendust numbril +372 533 14 992 või kasper@scofield.ee, et arutada, kuidas me saame tuua oma inseneriteaduslikku täiuslikkust teie järgmisesse projekti.

UURI LISAKS

SCOFIELD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Kiire ja korralik töö.

- Andres

Täpsed ja kohusetundlikud. Igati positiivne koostöökogemus.

- Mart

Viisakas suhtlus, mõistlikud hinnad.

Metallkonstruktsioonide kokkupaneku kunst

Metallkonstruktsioonid on kaasaegse infrastruktuuri selgroog. Kõrguvatest pilvelõhkujatest kuni laiade sildadeni, metalli tugevus ja vastupidavus teevad sellest ehituses asendamatu materjali. Nende struktuuride kokkupanek on keerukas kunst, mis ühendab inseneritöö täpsuse oskusliku meisterlikkusega. Aastate jooksul on metallkonstruktsioonide kokkupanek arenenud algelisest sepistamisest ja keevitamisest kuni keerukate tehnikateni, mis tagavad täpsuse ja efektiivsuse. Tehnoloogia edusammud on sillutanud teed uuenduslike meetodite jaoks, mis vastavad keerukate arhitektuuriliste kujunduste

Dropdown

kõik artiklid

5 võtmetrendi kaasaegses ehituses

Ehitustööstus läbib olulist muutust, mida veavad innovatsioon, jätkusuutlikkus ja efektiivsuse vajadus. Kuna SCOFIELD OÜ on spetsialiseerunud metallkonstruktsio
ssb.ee
Ehitustööstus läbib olulist muutust, mida veavad innovatsioon, jätkusuutlikkus ja efektiivsuse vajadus. Kuna SCOFIELD OÜ on spetsialiseerunud metallkonstruktsioonide ja täppistraaditööde pakkumisele, on nende trendide mõistmine hädavajalik meie klientidele, kes nõuavad oma keerukates projektides kõrgeimaid standardeid. 1. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Ehitusettevõtted eelistavad üha enam materjale, millel on väiksem keskkonnamõju. Taaskasutatud teras, bambus ja eelvalmistatud betoon on näited jätkusuutlikest materjalidest, mis muutuvad populaarsemaks. Kaasaegsed hooned on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.