Rohkema info nägemiseks:

MIROEST KINNISVARATEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on täita iga kliendi unistused, juhindudes parimatest ehituspraktikatest ja pakkudes uudsete lahenduste abil suuremat väärtust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Miroest on eestimaisel kapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud ehitustööde, majade ehituse ja kinnisvaraprojektide elluviimisele. Meie tegevus hõlmab mitmekülgseid teenuseid, mis aitavad täita klientide unistusi ja saavutada suurepäraseid tulemusi.

Miroest pakub ulatuslikku valikut üldehitustöid, alates ladumisest ja plaatimisest kuni fassaaditöödeni. Meie eesmärk on tagada igas etapis kvaliteet ja täpsus, et teie ehitusprojekt oleks parim võimalik.

Miroest Kinnisvarateenus on tuntud kiiruse, täpsuse, aususe ja usaldusväärsuse poolest. Oleme pühendunud teile parima klienditeeninduse pakkumisele ning leiame paindlikud ja konstruktiivsed lahendused teie ehitus- ja kinnisvaraprojektidele.

Miroesti meeskond on vastutustundlik ja hooliv, nad mõistavad oma otsuste ja tegevuse mõju nii klientidele kui ka keskkonnale ning ühiskonnale laiemalt.

Olgu tegemist siis uue kodu ehitamise, ärikinnisvara arendamise või renoveerimisprojektiga, Miroest on teie jaoks olemas. Meie kogemus ja pühendumus tagavad, et teie projektid valmivad õigeaegselt ja vastavad teie ootustele.

Miroest on valmis aitama teil oma unistusi teoks teha. Võtke meiega ühendust, et arutada oma plaane ning saada professionaalset nõu meie kogenud meeskonnalt.

Koduleht

MIROEST KINNISVARATEENUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anatoli P.

Tulemus on imeline!

- Heiki U.

Väga meeldiv koostöö ja tiim oli kiire ja professionaalne.

- Tanel K.

Jäin igati rahule Miroesti tööga!

Garaaži ehitamine: kasulik investeering ja praktiline lisaväärtus kodule

Garaaž on enam kui lihtsalt auto parkimise koht. See on praktiline lisandväärtus teie kodule, mis võib parandada teie elukvaliteeti ja suurendada kinnisvara väärtust. Garaaži ehitamine võib tunduda suure projekti, kuid see tasub end kindlasti ära. Selles sisuturundusartiklis uurime garaaži ehitamise eeliseid ja nõuandeid selle teostamiseks. Üks peamisi põhjuseid garaaži ehitamiseks on võimalus kaitsta oma sõidukeid karmide ilmastikutingimuste eest. Talvel pakub garaaž kaitset lume ja jää eest, samal ajal kui suvel hoiab see teie auto jahedamana kuuma päikese eest. Garaaž pakub teie autole

Dropdown

kõik artiklid

Teie unistuste mööbel, teie stiil

Miroest on alati olnud teie usaldusväärne partner ehitus- ja kinnisvaraprojektide elluviimisel. Nüüd laiendame oma teenuste valikut, et tuua teile eritellimusel
ssb.ee
Miroest on alati olnud teie usaldusväärne partner ehitus- ja kinnisvaraprojektide elluviimisel. Nüüd laiendame oma teenuste valikut, et tuua teile eritellimusel mööbel, mis rikastab ja täiendab teie elu- ja tööruume. See on meie vastus teie vajadusele saada unikaalset, funktsionaalset ning just teie isikupära ja stiiliga sobivat mööblit. Eritellimusel mööbel on midagi enamat kui lihtsalt mööblieseme - see on isikupära ja loovuse väljendus, mis lisab teie ruumidele ainulaadset väärtust. Olgu selleks köögimööbel, kontorimööbel või elutoamööbel, Miroest on valmis teie erilisi soove ja ideid ellu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.