Rohkema info nägemiseks:

DYORA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud looduskosmeetika ja sojavahaküünalde valmistamisele ning müügile, pakkudes klientidele võimalust nautida tervislikumat nahahooldust ja atmosfääri.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tutvustame uhkusega Dyora OÜ-d, ettevõtet, mis tõeliselt hoolib sinu nahast ja keskkonnast. Meie pühendumus looduskosmeetika ja keskkonnasõbralike sojavahaküünalde valmistamisele muudab meid liidriks tervisliku ilu maailmas. Oleme pühendunud looduslikele koostisosadele, vältides igasuguseid kahjulikke kemikaale ja sünteetilisi lisaaineid, et tuua sulle parim, mida loodus pakub.

Meie tootevalik pakub midagi kõigile - alates kätehooldustoodetest, mis niisutavad ja kaitsevad su käsi igapäevaste väljakutsete eest, kuni kehahooldustoodeteni, mis hellitavad su nahka õrnusega, mida sa väärid. Meie näohooldustooted on loodud selleks, et tuua sinu näonahale sära, rõhutades sinu loomulikku ilu. Ja me ei unusta sinu kodu - meie keskkonnasõbralikud küünalded loovad meeldiva atmosfääri, täites su kodu looduslike aroomidega.

Dyora OÜ sojavahaküünlad on valmistatud taastuvast ja biolagunevast materjalist. See tähendab, et iga küünal, mille sa süütad, on samm keskkonnasõbralikuma homse suunas. Need küünlad mitte ainult ei loo hubast õhkkonda, vaid aitavad sul kaasa aidata meie planeedi tervisele.

Dyora OÜ eesmärk on lihtne: pakkuda sulle parimaid looduskosmeetika- ja küünlatooteid, mis rõhutavad looduse ilu ja annavad sulle võimaluse nautida tervislikumat ja keskkonnasõbralikumat elustiili. Meie tooted on rohkem kui lihtsalt ilutooted - need on meie kingitus sulle ja planeedile, andes sulle võimaluse hoolitseda nii enda kui ka looduse eest.

Kui soovid avastada looduskosmeetika imelist maailma või tuua oma koju looduslähedast soojust meie sojavahaküünalde kaudu, võta meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et aidata sul leida parimad tooted, mis vastavad just sinu vajadustele. Dyora OÜ - sinu tee loodusliku iluni, sinu tee tervislikuma ja keskkonnasõbralikuma elu suunas.

Võta meiega ühendust juba täna ja avasta looduse ilu oma käte all.

KONTAKT

DYORA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Meri-Liis K.

Juba pakki avades avanes meeletult ilus vaatepilt pakendi disaini osas. Kindlasti ilus kingitus, mida enda lähedastele kinkida. Ei vaja lisa dekoreerimist. Tooted on superhea lõhna ja tekstuuriga. Kordustellimus on garanteeritud!😍

- Kertu S.

Ma sain paki kätte. Vauuuu, kui ilusasti kõik pakitud on. See disain on imeline ja need lõhnad 😍 Olen sõnatu!

- Daiana Ilustuudio

Saime paki kätte ja oleme super rahul. Tooted pole mitte ainult head vaid ka super kenad sisustuselemendid. Super, super!!! ❤️

Miks eelistada sojavahaküünlaid?

Kodu on koht, kus me tahame tunda end mugavalt, kaitstult ja armastatult. See on paik, kus me jagame hetki oma lähedastega, naudime pereõhtusööke ja loome mälestusi, mis jäävad meie südamesse igaveseks. Kuid kodu muudab eriliseks mitte ainult selle soojus ja mugavus, vaid ka selle atmosfäär, mis loob õige meeleolu iga olukorra jaoks. Just siin tulevad mängu Dyora OÜ loodussõbralikud sojavahaküünlad, muutes iga hetke sinu kodus eriliseks ja unustamatuks. Dyora OÜ küünlad on valmistatud taastuvast sojavahast, muutes need mitte ainult imeliselt lõhnavaks, vaid ka keskkonnasõbralikuks valikuks.

Dropdown

kõik artiklid

Loodusliku ilu saladused: Dyora OÜ looduskosmeetika imeline maailm

Selles kiire elutempoga maailmas on looduslik ilu muutunud hinnatuks varanduseks, mida igaüks meist soovib kogeda. Dyora OÜ on teekond loodusliku ilu ja tervisl
ssb.ee
Selles kiire elutempoga maailmas on looduslik ilu muutunud hinnatuks varanduseks, mida igaüks meist soovib kogeda. Dyora OÜ on teekond loodusliku ilu ja tervisliku naha poole, pakkudes avastamiseks kõige puhtamaid ja looduslikumaid kosmeetikatooteid. Meie looduskosmeetika tooted on kui võti imelise maailma juurde, kus harmoonia ja ilu käivad käsikäes. Dyora OÜ looduskosmeetika tooted on loodud puhtast loodusest pärit koostisosadest, välistades igasugused kahjulikud kemikaalid ja sünteetilised lisaained. Käte-, keha- ja näohooldustooted, mida me pakume, on hoolikalt välja valitud, et tuua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.