Rohkema info nägemiseks:

THERMA NORDIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4268; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta THERMA NORDIC OÜ kohta arvamuslugu!"
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John K.

ThermaSkirt on mugav ja lihtne lahendus, mis on muutnud meie kodus soojemaks ja hügieenilisemaks. Tänu ühtlasele soojusjaotusele on ebaühtlusi väga vähe.

- Anna P.

ThermaSkirt on meie majas olnud suureks abiks. Kütteallikatest on vabanenud väärtuslik seina- ja põrandapind ning maja on soojem kui varem.

- Jakob L.

ThermaSkirt on suurepärane lahendus, kui soovid ruumidesse ühtlast temperatuuri. Meie pere otsustas paigaldada kütteliistu ja pole pidanud pettuma.

ThermaSkirt kütteliistud - Täiuslik kombinatsioon efektiivsusest ja esteetikast

Küttesüsteemide valikul on oluline leida tasakaal efektiivsuse ja interjööri esteetika vahel. ThermaSkirt kütteliistud on ideaalne lahendus, mis ühendab need kaks olulist tegurit, pakkudes mitmekülgset valikut erinevates stiilides ja värvides. ThermaSkirt H20 - Elegantselt viimistletud interjööri ja energiatõhus küttelahendus: ThermaSkirt H20 on energiatõhus ja soojust kiirgav küttesüsteem, mida saab ühendada igat tüüpi vee baasil küttesüsteemiga. Selle ainulaadne disain sarnaneb traditsioonilisele põrandaliistule, muutes selle suurepäraseks valikuks nii uutele kui vanematele hoonetele.

Dropdown

kõik artiklid

ThermaSkirt kütteliist - Täiuslik kombinatsioon vastupidavusest, mugavusest ja lihtsast paigaldusest

Kas oled mõelnud uuele küttesüsteemile, mis pakub vastupidavust, mugavust ning on lihtsasti paigaldatav, ilma et peaksid kutsuma litsentseeritud paigaldajat? Th
ssb.ee
Kas oled mõelnud uuele küttesüsteemile, mis pakub vastupidavust, mugavust ning on lihtsasti paigaldatav, ilma et peaksid kutsuma litsentseeritud paigaldajat? ThermaSkirt kütteliist on just see täiuslik kombinatsioon, mis vastab kõikidele nõudmistele. Selle unikaalsed patenteeritud push fit ühendused tagavad kiire ja lihtsa paigalduse, samal ajal võimaldades Sul seda ise teha. Unusta keerulised jootmised, hermeetikud ja liimid - ThermaSkirt kütteliist lihtsalt sobitub paika! ThermaSkirt kütteliistud on saadaval kuni 6-meetri pikkustena, võimaldades enamikul seinapindadest liistu ühes tükis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.