Rohkema info nägemiseks:

EDNEK TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme plaatimis- ja remonditöödega, tagades klientidele vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad kodud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kvaliteetne vesieristus, tipptasemel hüdroisolatsioon, elegantne plaatimine ja vannitubade remont on meie kirg EDNEK TEENUS OÜ-s. Oleme pühendunud tagama, et teie kodu saaks nautida vastupidavust, stiili ja funktsionaalsust.

Meie ekspertide meeskond mõistab vesieristuse olulisust iga kodu puhul. Kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja kvaliteetseid materjale, tagame, et teie kodu jääb kuivaks ja turvaliseks. Oleme spetsialiseerunud nii uute ehitiste kui ka renoveerimisprojektide vesieristusele, pakkudes terviklikke lahendusi, mis tagavad teie kinnisvara kaitse aastateks ette.

Meie hüdroisolatsiooniteenused pakuvad tõhusat kaitset niiskuse ja veekahjustuste vastu. Kasutame ainult sertifitseeritud materjale, et luua vastupidavaid ja usaldusväärseid hüdroisolatsioonilahendusi. Olenemata sellest, kas tegemist on katuse, vundamendi või muu pinnaga, meie kogenud meeskond tagab, et teie kodu jääb kuivaks ja kahjustusteta.

EDNEK TEENUS OÜ pakub vannitubade remonditeenuseid, mis ühendavad luksusliku disaini ja praktilise funktsionaalsuse. Meie disainimeeskond töötab koos klientidega, et luua isikupärastatud lahendusi, mis vastavad nende maitsele ja vajadustele. Lisaks pakume kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada vastupidavad ja kaunid tulemused.

Detailideni viimistletud plaatimisteenused on meie kireks. Olgu tegemist põrandate, seinte või eritellimusel valmistatud plaatidega, tagame, et iga detail on paigas. Meie kogenud plaatijad kasutavad kvaliteetseid materjale ja täpset tehnikat, et luua elegantseid ja vastupidavaid pindu, mis jäävad aastateks kauniks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit vesieristuse, hüdroisolatsiooni, vannitubade remondi või plaatimise valdkonnas, siis EDNEK TEENUS OÜ on siin, et aidata. Võtke meiega ühendust juba täna, ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja muudab teie kodu vastupidavaks ning elegantseks. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust!
Kontakt:

+372 5560 7820

EDNEK TEENUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina O.

Kliendisõbralik meeskond, täpne ajagraafik. Suurepärane!

- Siim K.

Lihtne suhtlus, professionaalne lähenemine. Tulemus ületas ootusi.

- Terje H.

Viisakas suhtumine ja korralik töö. Suurepärane valik!

Vesieristus - Kodu turvalisuse alustala

Kodu on koht, kus soovime end alati turvaliselt tunda. Üks oluline aspekt, mis tagab kodu turvalisuse, on vesieristus. Selles artiklis sukeldume sügavamale, avastades, miks vesieristus on kõige olulisem samm iga kinnisvara kaitseplaanis. Lugege meie ekspertide nõuandeid ja tehnoloogiaid, mis mitte ainult ei hoiata, vaid ka kaitsevad teie kodu kahjustuste eest. Vesieristus on esimene liin kaitset veekahjustuste vastu. See hoiab ära vee sattumise konstruktsiooni, mis võib põhjustada märgatavat kahju, hallitust ja struktuurilisi probleeme. Korralikult teostatud vesieristus tagab, et hoone

Dropdown

kõik artiklid

Miks on plaadid vannituppa parim valik?

Vannituba on koht, kus päeva algus ja lõppu tähistavad hetked vajavad erilist tähelepanu. Üks võimalus muuta teie vannituba erakordseks on kasutada plaate, mis
ssb.ee
Vannituba on koht, kus päeva algus ja lõppu tähistavad hetked vajavad erilist tähelepanu. Üks võimalus muuta teie vannituba erakordseks on kasutada plaate, mis mitte ainult ei rõhuta funktsionaalsust, vaid loovad ka tõelise kunstiteose. Miks peaks plaaditöö olema teie vannitoa uuendamise esimene valik? Selles artiklis selgitame, miks plaadid on vannitoa jaoks suurepärane valik. Vannituba on koht, kus niiskus ja veekogused võivad kujuneda väljakutseks. Plaadid on aga vastupidavad veekahjustustele ja lihtsasti hooldatavad. Need säilitavad oma ilu aastate jooksul, pakkudes samal ajal mugavat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.