Rohkema info nägemiseks:

RULGUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 17; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RULGUP OÜ kohta arvamuslugu!"

RULGUP OÜ hetkeolukord

Juba 17 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus:

Rulgup OÜ on spetsialiseerunud ISO 27001 auditeerimisteenuste osutamisele, aidates ettevõtetel saavutada ja säilitada infoturbe juhtimissüsteemi sertifikaati vastavalt rahvusvahelistele standarditele. Meid varustab klientidega professionaalseid ja usaldusväärseid auditeerimisteenuseid pakkuv BM Certification Eesti OÜ, kellega meil on tugev ja usaldusväärne koostöösuhe.

Strateegilised eesmärgid ja saavutused:

Meie peamiseks eesmärgiks on pakkuda kõrgekvaliteedilisi ISO 27001 auditeerimisteenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.

Oleme suutnud oma teenuste kvaliteeti pidevalt parandada, tuginedes pikaajalisele kogemusele ning järgides parimaid praktikaid.

Tegevusvaldkonnad:

Rulgup OÜ keskendub peamiselt ISO 27001 standardi järgsetele auditeerimisteenustele, hõlmates nii ettevalmistust, auditeerimist kui ka järelnõustamist. Meie professionaalne ja kogenud meeskond tagab klientidele tõhusa ja usaldusväärse teenuse kõikides etappides.

Turg ja konkurents:

Hetke maailmaolukord näitab, et infoturbe järele on suurenev nõudlus ning ettevõtted tunnevad üha suuremat vajadust oma infoturbe juhtimissüsteemi auditeerimise järele. Rulgup OÜ on positsioneeritud turul usaldusväärse partnerina, kes suudab pakkuda kvaliteetseid auditeerimisteenuseid ja vastata klientide kasvavatele vajadustele.

Olulised sündmused ja muutused:

Oleme jälgimas pidevalt turu arenguid ja klientide vajadusi, et pakkuda neile parimaid võimalikke teenuseid. Lisaks oleme teinud investeeringuid meie meeskonna koolitamisse ja arendamisse, et tagada meie teenuste kõrge tase ja klientide rahulolu.

Jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus:

Rulgup OÜ peab oluliseks jätkusuutlikkust ja vastutustundlikku äritegevust. Meie tegevus on suunatud mitte ainult äri kasumlikkusele, vaid ka klientide vajaduste rahuldamisele ning keskkonna ja ühiskonna vastutustundlikule käsitlusele.

Kokkuvõte:

Rulgup OÜ jätkab pühendumist kvaliteetsete ISO 27001 auditeerimisteenuste pakkumisele, järgides kõrgeid rahvusvahelisi standardeid ja klientide ootusi. Oleme valmis vastu võtma turu kasvava nõudluse ja jätkama usaldusväärse partnerina infoturbe valdkonnas.

RULGUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.