Rohkema info nägemiseks:

REINWELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele metallitöödele, erinevate materjalide keevitusteenustele ja põhjalikele torustikulahendustele, tagades, et iga projekt vastab kõrgeimatele käsitöö ja vastupidavuse standarditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

REINWELD OÜ on spetsialiseerunud mitmekülgsetele metalli-, keevitus-, toru- ning sanitaartehnilistele teenustele, mis vastavad kõrgeimatele käsitöö ja vastupidavuse standarditele. Meie laiapõhjalised oskused hõlmavad metallkonstruktsioonide valmistamist, eritellimusel keevitustöid, roostevaba ja alumiiniumi keevitust, konstruktsioonide keevitust ning mobiilset keevitust, võimaldades meil pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt klientide vajadustele.

Keevitusteenuste valdkonnas spetsialiseerume TIG-keevitusele (Tungsten Inert Gas), MMA-keevitusele (Manual Metal Arc) ja omame rahvusvahelist sertifikaati, mis tagab kvaliteetse ja standarditele vastava töö.

Torutööde valdkonnas pakume laias spektris teenuseid, alates torude paigaldusest kuni veetrasside ehitamiseni. Meie tegevus hõlmab torustike paigaldust, renoveerimist, veetrasside vahetust ja sanitaartehniliste lahenduste paigaldamist, tagades tõhusad ja vastupidavad vee- ja kanalisatsioonisüsteemid.

Ootame Teid tutvuma meie professionaalsete teenustega ning seisame valmis pakkuma optimaalseid lahendusi vastavalt teie ettevõtte vajadustele ja projektinõuetele. Koos saame tagada teie infrastruktuuri kvaliteetse ja püsiva arengu.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 508 7455

REINWELD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Töö kiire ja tulemuslik!

- Karl T.

Suurepärane teenindus ja täpsus!

- Heli M.

Professionaalne lähenemine, soovitan!

5 põhjust, miks ekspert-keevitusteenused Teie järgmise projekti jaoks hädavajalikud on

Uue ehitus- või remondiprojekti alustamisel võib keevitusteenuste kvaliteet oluliselt mõjutada tulemust. Eksperdi keevitus pole lihtsalt metallitükkide ühendamine; see on käsitöö, mis nõuab täpsust, oskusi ja materjalide tundmist. Siin on viis põhjust, miks REINWELD OÜ professionaalsed keevitusteenused on teie järgmise projekti jaoks asendamatud. 1. Struktuurne terviklikkus ja ohutus Struktuurne terviklikkus on ülioluline igas ehitus- või tööstusprojektis. Eksperdi keevitajad tagavad, et teie struktuuri metallraamistik on tugev, vastupidav ja suudab taluda stressi ning keskkonnategureid.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kodu torusüsteemi mõista?

Torustik on igas kodus kriitilise tähtsusega, tagades puhta vee kohaletoimetamise ja jäätmete ohutu kõrvaldamise. Tehnoloogia arengu ja jätkusuutlikkuse suurene
ssb.ee
Torustik on igas kodus kriitilise tähtsusega, tagades puhta vee kohaletoimetamise ja jäätmete ohutu kõrvaldamise. Tehnoloogia arengu ja jätkusuutlikkuse suureneva rõhuasetusega pakuvad kaasaegsed torulahendused koduomanikele tõhusust, mugavust ja meelerahu. Teie kodu torustikusüsteemi mõistmine Teie kodu torustikusüsteem koosneb kahest peamisest osast: veetarnesüsteemist, mis toob värske vee teie koju, ja drenaažisüsteemist, mis eemaldab reovee. Põhikomponentide hulka kuuluvad torud, äravoolud, ventiilid, seadmed ja veesoojendid. Koduomanikud seisavad sageli silmitsi probleemidega nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.