Rohkema info nägemiseks:

AR PARKING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on mitmetasandiliste automaatsete parkimissüsteemide müük, paigaldus ja hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus parkimine pole enam igapäevane tüütus, vaid sujuv, ruumisäästlik kogemus. AR PARKING OÜ-s ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme eestvedajad linnamaastike muutmises ja elukvaliteedi tõstmises meie tipptasemel mitmetasandiliste automaatparkimissüsteemide abil.

Kujutage ette tulevikku, kus parklad on kompaktsed, efektiivsed ja suudavad mahutada rohkem sõidukeid kui kunagi varem. See tulevik on nüüd. Meie kaasaegsete parkimislahendustega on võimalik parkida kuni 16 autot vaid kahe sõiduki ruumi. Meie missiooniks on lahendada parkimisprobleeme ruumi maksimaalse kasutamisega, tõstes seeläbi Eesti, Balti riikide ja Skandinaavia linnapiirkondade väärtust.

Meie paigaldusprotsess on kiire ja lihtne, võttes aega mitte rohkem kui 14 päeva. Meie pühendunud meeskond, kes on väljaõppinud spetsialiseeritud paigaldustehnikates, tagab, et iga parkimisstruktuur on vastupidav, taludes tugevaid tuuli ja seismilist tegevust. Ohutus ja usaldusväärsus on meie teenuste keskmes, mistõttu pakume regulaarset hooldust, et süsteemid töötaksid sujuvalt ilma teie igapäevast parkimisvajadust häirimata.

Vaadates tulevikku, oleme valmis elektrirevolutsiooniks. Meie parkimiskohad on varustatud või saavad varustatud vajaliku infrastruktuuriga elektrisõidukite laadimiseks. Lihtsalt parkige, ühendage laadijaga ja nautige oma sõitu, teades, et teie parkimislahendus on tulevikukindel.

Meie loosung, 'Tõsta oma ruumi!', võtab kokku meie visiooni ja perspektiivi. Oleme rohkem kui lihtsalt parkla; oleme teie värav puhtama, efektiivsema ja tehnoloogiliselt arenenuma parkimiskogemuse juurde. Liituge meiega, et määratleda ümber, mida tähendab parkimine. Kogege esimest vertikaalset parklat Balti riikides ja Skandinaavias, asukohaga Järve 37, Tallinn.

Kui soovite parkimislahendust, mis vastab teie elutempo ja tuleviku vajadustele, valige AR PARKING OÜ. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm nutikama, ruumisäästlikuma homse poole.

AR PARKING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus! Aitäh, et muutsite parkimise lihtsaks.

- Mari

Väga professionaalne meeskond ja suurepärane parkimismoodul! Soovitan kindlasti!

- Kadi

Ülimalt efektiivne parkimislahendus, mis säästab palju aega.

Millised eelised pakub EV laadimisjaamade rakendamine parklatesse?

Kuna maailm liigub jätkusuutliku eluviisi suunas, muutuvad elektrisõidukid (EV) üha populaarsemaks. EV-de kasutuselevõtu suurenemine on selge signaal linnaplaneerijatele, kohalikele omavalitsustele ja ettevõtetele, et nad peaksid oma parkimistaristut ümber mõtlema. EV laadimisjaamade parklatesse integreerimine ei ole mitte ainult keskkonnateadlik otsus, vaid ka strateegiline samm parkimisvõimaluste tulevikukindlaks muutmiseks. Keskkonnasõbralikud parkimislahendused, nagu EV laadimisjaamade integreerimine, pakuvad arvukalt eeliseid. Nad vähendavad kasvuhoonegaaside heitkoguseid, parandavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad mitmetasandilised parkimisstruktuurid lahendada parkimisprobleeme?

Tänapäeva kiiresti urbaniseeruvas maailmas on ruumi tõhus kasutamine muutunud kriitiliseks küsimuseks linnaplaneerijate ja arendajate jaoks. Kui rahvastik kasva
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti urbaniseeruvas maailmas on ruumi tõhus kasutamine muutunud kriitiliseks küsimuseks linnaplaneerijate ja arendajate jaoks. Kui rahvastik kasvab ja linnad muutuvad ülerahvastatumaks, on ruumi nõudlus kõrgem kui kunagi varem. See kehtib eriti sõidukite arvu suurenemise kohta teedel, mis on tekitanud olulise surve olemasolevale linnaruumile. Sõidukite levik linnakeskustes on toonud kaasa mitmeid väljakutseid, sealhulgas liiklusummikud, õhusaaste ja vajadus suurte parkimisalade järele. Traditsioonilised maapealsed parklad tarbivad väärtuslikku maad, mida võiks muidu kasutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.