Rohkema info nägemiseks:

MOT SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Usaldusväärne ja kvaliteetne autohooldus - meie töökojas on teie sõiduk alati heas kätes

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MOT Service OÜ on rohkem kui lihtsalt autotöökoda – see on koht, kus autode eest hoolitsemine muutub kunstiks. Meie pühendumus, kogemused ja oskusteave tagavad, et iga sõiduk, mis meie hoole all on, saab parima võimaliku hoolduse ja tähelepanu. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes on pühendunud oma ala meisterlikkusele, tagades, et iga auto, mis meie töökojast lahkub, on parimas võimalikus seisukorras.

Meie ettevõtte identiteet põhineb kvaliteedil, usaldusväärsusel ja innovatsioonil. Oleme pidevalt uuendanud oma tehnikat ja oskusi, et pakkuda klientidele parimat. Meie laiaulatuslik tegevusvaldkond katab kõik autohoolduse ja -remondi aspektid, alates lihtsatest kontrollidest kuni keerukamate protseduurideni. Iga teenus, mida pakume, on mõeldud selleks, et tagada teie sõiduki pikaealisus, ohutus ja suurepärane jõudlus.

MOT Service OÜ-s mõistame, kui oluline on teie auto. See pole lihtsalt transpordivahend, vaid osa teie igapäevaelust. Seetõttu pöörame tähelepanu iga detaili peensustele, tagades, et teie sõiduk saab parima hoolduse, mida see väärib. Meie eesmärk on olla teie esimene valik, kui mõtlete autotöökodadele, ja me töötame selle nimel iga päev.

Kui otsite autotöökoda, mis on pühendunud tipptasemele ja kliendi rahulolule, siis olete leidnud õige koha. MOT Service OÜ on siin, et teenida teid ja teie sõidukit. Tere tulemast meie pere juurde!

MOT SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Nad leidsid ja lahendasid probleemi, mida teine töökoda ei suutnud. Olen väga tänulik.

- Pärt A.

Mulle meeldis, kuidas MOT Service OÜ meeskond mind kursis hoidis kogu remondiprotsessi vältel. Professionaalne ja läbimõeldud teenus.

- Getter L.

Olen oma auto viinud mitmetesse töökodadesse, kuid MOT Service OÜ paistis silma oma põhjalikkuse ja aususega. Nad on nüüd minu esimene valik.

10 nõuannet oma auto regulaarseks hooldamiseks ja remondiks

Auto on üks meie igapäevaelu olulisemaid tarbeesemeid. Selleks, et auto töötaks tõrgeteta ja oleks turvaline sõiduvahend, tuleb seda regulaarselt hooldada ja remontida. Siin on 10 nõuannet, mida saate järgida, et hoida oma auto heas korras. Kontrollige regulaarselt õli taset ja vahetage õli vastavalt soovitatud intervallile. See on üks kõige olulisemaid asju, mida saate oma auto heaolu nimel teha. Kontrollige rehvirõhku regulaarselt ja veenduge, et see vastab tootja soovitustele. See võib mõjutada sõidumugavust, rehvide kulumist ja kütusekulu. Vahetage regulaarselt õhufiltrit. Must

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline oma auto õigeaegselt hooldada ja remontida?

Auto on oluline osa enamiku inimeste igapäevaelust ning see on üks suurimaid investeeringuid, mida inimene võib teha. Seetõttu on väga oluline tagada, et auto o
ssb.ee
Auto on oluline osa enamiku inimeste igapäevaelust ning see on üks suurimaid investeeringuid, mida inimene võib teha. Seetõttu on väga oluline tagada, et auto oleks alati heas töökorras ning selleks on vaja regulaarset hooldust ja remonti. Esiteks tagab regulaarne hooldus auto ohutuse ja usaldusväärsuse. Hooldamine hõlmab sageli õli ja filtri vahetust, pidurite, rehvide ja vedrustuse kontrolli ning muud väiksemat remonti. Kõik need tegevused aitavad vältida tõsiseid probleeme, mis võivad ohustada autojuhi ja kaassõitjate elu ning tervist. Teiseks, regulaarne hooldus aitab pikendada auto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.