Rohkema info nägemiseks:

AUTOKATTED LEMMIKLOOMADELE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme istme- ja pagasiruumikatete käsitööna valmistamisega, pakkudes kaitset autodele lemmikloomade karvade ja mustuse eest ning isikupärastades neid tikitud nime või sõnumiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie lemmiklooma mugavus ja teie auto puhtus eksisteerivad täiuslikus harmoonias. AUTOKATTED LEMMIKLOOMADELE OÜ mõistab, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on osa teie pere seiklustest. Seetõttu oleme pühendanud oma oskused luues eritellimusel istme- ja pagasiruumi katteid, mis kaitsevad teie autot lemmiklooma karvade ja mustuse eest ning pakuvad teie karvastele sõpradele hubast pesa.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: disainida praktilisi, stiilseid ja isikupärastatud autoaksessuaare lemmikloomaomanikele. Üle 5-aastase kogemuse oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda tooteid, mis on sama ainulaadsed kui teie lemmikloom. Alates nime ja kontaktandmetega kaelarihmadest, mis tagavad teie lemmiklooma ohutuse, kuni käetoele kinnitatavate koera pistikupesadeni pikemateks sõitudeks, oleme mõelnud kõigele, et teie reisid oleksid murevabad.

Meie tootevalikusse kuuluvad:

  • Pagasiruumi katted: Ideaalsed teie lemmiklooma pagasiruumis transportimiseks, meie katted kaitsevad mustuse ja kriimustuste eest.
  • Tagaistme poolkatted: Täiuslikud teie tagaistme poole kaitsmiseks, saadaval nii juhi- kui kaassõitja poolele, võimalusega tugevdatud alustega.
  • Tagaistme katted: Kõikehõlmav lahendus teie tagaistme kaitsmiseks, saadaval erinevates stiilides, sealhulgas versioonid tugevdatud alustega lemmiklooma suuremaks mugavuseks.
  • Eesistme pesad: Kaitsege oma eesmisi istmeid meie eritellimusel valminud lemmiklooma pesadega, tagades mugava ja turvalise ala teie lemmikloomale.

Kõik meie tooted on eritellimusel valmistatud ja käsitööna tehtud, rätsepatööna teie auto täpsetele mõõtmetele ja teie lemmiklooma vajadustele. Kasutame veekindlaid kangaid, mis on lihtsasti hooldatavad ja paigaldatavad, tagades vastupidavuse ja mugavuse.

AUTOKATTED LEMMIKLOOMADELE OÜ ei paku ainult tooteid; me loome sidet teie, teie lemmiklooma ja jagatud reiside vahel. Uurige meie valminud tööde galeriid ja lugege rahulolevate klientide tagasisidet. Aitame teil leida täiusliku tasakaalu stiili, mugavuse ja kaitse vahel teie auto ja armastatud lemmiklooma jaoks.

Küsimuste ja eritellimuste jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@autokatted.ee või helistage meile numbril +372 5377 8378. Alustage oma järgmist seiklust rahuliku südamega, teades, et AUTOKATTED LEMMIKLOOMADELE OÜ on teie ja teie lemmiklooma eest hoolt kandnud.

Kontakt

AUTOKATTED LEMMIKLOOMADELE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Ma ei kujutaks enam oma autosõite ilma nende kaitsevahenditeta ettegi!

- Jaanika S.

Täpselt selline disain, mida otsisin!

- Peeter T.

"Nad võtavad tõeliselt arvesse klientide soove ja vajadusi!

PetExpo Pandora Lemmikloomamess 2024

Tere lemmikloomasõbrad! Oleme rõõmsad teatada, et võtame osa selleaastasel lemmikloomamessil! Tuleme teie juurde koos meie kvaliteetsete autokatetega, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et tagada teie autole parim kaitse ja mugavus teie armastatud lemmiklooma reisidel. Meie autokatted on veekindlad, vastupidavad ja lihtsalt paigaldatavad, tagades teie auto sisemuse puhtuse ja kaitstuse igas olukorras. Olgu tegemist märgade koertega, poriste kassidega või aktiivsete närilistega, meie autokatted hoiavad teie sõiduki puhtana ja kriimustusteta. Lisaks sellele tutvustame meie

Käyttäjän PetExpo Pandora ja 2 muun järjestämä tapahtuma luokassa Koti paikkakunnalla Tallinna, Harjumaa, Viro lauantai, toukokuu 11 2024. 740 on kiinnostunut tapahtumasta ja 163 osallistuu siihen....

Dropdown

kõik artiklid

PetExpo Pandora Lemmikloomamess 2024 L 11.5.2024 10:00 - P 12.5.2024 17:00 Kultuurikatel

                                                                                                                                        Tere lemmikloomasõbrad!
ssb.ee
                                                                                                                                        Tere lemmikloomasõbrad! Oleme rõõmsad teatada, et võtame osa selleaastasel lemmikloomamessil! Tuleme teie juurde koos meie kvaliteetsete autokatetega, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et tagada teie autole parim kaitse ja mugavus teie armastatud lemmiklooma reisidel. Meie autokatted on veekindlad, vastupidavad ja lihtsalt paigaldatavad, tagades teie auto sisemuse puhtuse ja kaitstuse igas olukorras. Olgu tegemist märgade koertega, poriste kassidega või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.