Rohkema info nägemiseks:

KPS PETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme innovaatiliste papist lemmikloomatarvete disainimisega, mis on keskkonnasõbralikud, vastupidavad ja stiilsed!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus lemmikloomade eest hoolitsemine käib käsikäes keskkonnateadliku eluviisiga. KPS PETS OÜ usub, et armastus meie karvaste sõprade vastu ja armastus meie planeedi vastu võivad käia käsikäes. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- valmistame keskkonnasõbralikke, vastupidavaid lemmikloomatooteid, mis vastavad lemmikloomade vajadustele ja lemmikloomaomanike mugavusele. Iga meie tootevalikus olev toode on selle pühendumuse tunnistus.

Meie lugu ei ole ainult toodete loomisest; see on liikumise suunas jätkusuutliku lemmikloomapidamise poole. Mõistame, et lemmikloomad on perekond ja nagu iga pereliige, väärivad nad parimat. Seetõttu oleme pühendunud innovaatiliste papist lemmikloomatarvete disainimisele, mis on keskkonnale sõbralikud ning samas vastupidavad ja stiilsed.

Mugavatest peidukohtadest kuni kraapimispostide ja mängustruktuurideni, meie lemmikloomatooted on loodud mõttega parandada teie lemmikute elu, hoides samal ajal keskkonnamõju minimaalsena. Meie tunnuslause, Positiivselt öko!, võtab kokku meie visiooni rohelisemast, puhtamast maailmast, kus lemmikloomad ja nende omanikud saavad koos õitseda.

Liitu meie teekonnaga. Vali KPS PETS OÜ oma lemmiklooma vajadusteks ja astu samm jätkusuutlikuma tuleviku suunas. Sest kui valite keskkonnasõbraliku, siis teete ostu, mis teeb vahet.

Kontakt



+372 5309 3643

KPS PETS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Need keskkonnasõbralikud tooted on suurepärased!

- Liisa M.

Hindan nende toodete läbimõeldust. Need sulanduvad sujuvalt minu kodu sisustusse, samal ajal vähendades meie keskkonnamõju.

- Laura P.

Olen hämmingus nende papist lemmikloomatarvete vastupidavusest ja stiilist.

Miks valida omale koju papist lemmikloomatarbed?

Lemmikloomade omanikena on meie karvased kaaslased osa perekonnast ja nende heaolu on meie jaoks esmatähtis. Siiski on lemmikloomatarbed, mida valime, olulise mõjuga keskkonnale. Kasvava jätkusuutlikkuse teadlikkusega otsivad paljud lemmikloomaomanikud keskkonnasõbralikke alternatiive, mis on kooskõlas nende väärtustega, ilma et see kvaliteedis või stiilis järeleandmisi tegema peaks. Lemmikloomatööstus on tohutu ja selle keskkonnajalajälg on märkimisväärne. Plastikmänguasjadest sünteetilise vooderduseni võivad traditsioonilised lemmikloomatarbed laguneda sadu aastaid, aidates kaasa

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab lemmikloomapidamine meie keskkonna süsinikujälge?

Kui me räägime süsinikujälgedest, keskendume sageli inimtegevusele, kuid ka meie karvased kaaslased jätavad keskkonnale oma jälje.'Süsinikujälg' hõlmab kõiki k
ssb.ee
Kui me räägime süsinikujälgedest, keskendume sageli inimtegevusele, kuid ka meie karvased kaaslased jätavad keskkonnale oma jälje. 'Süsinikujälg' hõlmab kõiki kasvuhoonegaaside heitkoguseid, mis on seotud lemmikloomapidamisega, alates toidu tootmisest kuni jäätmete käitlemiseni. Planeedi eestkostjatena on meie kohustus tagada, et meie elustiili valikud, sealhulgas see, kuidas me hoolitseme oma lemmikloomade eest, ei ohustaks meie ökosüsteemide tervist. Keskkonnateadlikud lemmikloomaomanikud tunnistavad vajadust vähendada oma lemmikute süsinikujälgi kui osa oma pühendumusest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.