Rohkema info nägemiseks:

WEAR KAMA2 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesist rõivaste ja aksessuaaride valikut, rõhutades mugavust, stiili ja taskukohasust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mood kohtub funktsionaalsusega, kus stiil on kõigile kättesaadav ja kus sinu garderoob on sinu individuaalsuse tunnistus. WEAR KAMA2 OÜ-s usume, et igaüks väärib välja näha ja end tunda parimal viisil, ilma mugavust ohverdamata või panka lõhkumata.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda mitmekesist rõivaste ja aksessuaaride valikut, mis vastab iga maitse, suuruse ja sündmuse vajadustele. Meie kudumite hubasest soojusest kuni meie välimiste riiete siidise elegantsini on iga ese disainitud sinu jaoks. Meie sallid & kindad lisavad täiusliku elegantsi puudutuse, samal ajal kui meie sokid & sukkpüksid tagavad mugavuse alates maapinnast.

Naistele, kes oma kohalolekuga tänavaid kaunistavad, pakub meie naisterõivaste kollektsioon kõike alates voolavatest kleitidest kuni mitmekülgsete pluusideni, tagades, et oled igaks sündmuseks valmis. Mehed leiavad oma sobivad esemed meie meesterõivaste valikust, mis sisaldab nii kargeid polosid kui mugavaid pükse, mis sujuvalt kontorist õue üle kanduvad. Ja ei tohi unustada pisikesi; meie lasterõivad on loodud selleks, et pidada sammu nende lõputu energiaga ja kasvavate isiksustega.

Kuid me ei peatu ainult riietel. Meie kottide ja vööde valik on aksessuaarid, mida vajad iga välimuse täiendamiseks, samal ajal kui meie suured suurused tagavad, et igaüks leiab endale täiusliku sobivuse. Ja kuna usume, et stiili tuleks jagada, pakume tasuta saatmist tellimustele üle 69,00 €, muutes meie kollektsioonide nautimise sinu jaoks lihtsamaks.

WEAR KAMA2 OÜ-s oleme me rohkem kui lihtsalt bränd; oleme kogukond, mis tähistab mitmekesisust, julgustab eneseväljendust ja toetab jätkusuutlikkust. Meie oma tooted on meie kvaliteedile pühendumise ja keskkonnale pühendumise tunnistuseks.

Liitu meie missiooniga pakkuda Stiili Kõigile, Mugavust Igaühele. Uuri meie kollektsioone, leia oma lemmikud ja lase oma garderoobil jutustada sinu ainulaadset lugu.

Kama, mida kannad - ole stiilne!

UURI LISAKS

WEAR KAMA2 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika J.

Nende kleidid on tõeline unistuste täitumine!Elegantne disain ja suurepärane kvaliteet.

Lihtsalt lemmikud! ❤️

- Sten M.

Nende kudumid on nii pehmed ja soojad!

Ideaalne talviseks hooajaks.

Soovitan soojalt!

- Kadri M.

Olen dressidega väga rahul!

Nii mugavad ja stiilsed.

Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 hädavajalikku aksessuaari igaks hooajaks

Kui aastaajad muutuvad, muutuvad ka meie garderoobi vajadused. Kuid on mõned võtmeaksessuaarid, mis võivad teid terve aasta jooksul läbi kanda, tagades, et olete alati trendikas ja valmis igasuguseks ilmaks. Siin on pilk viiele hädavajalikule aksessuaarile, mis on sama funktsionaalsed kui nad on moekad. 1. Mitmekülgsed Sallid Kui lilled õitsevad ja temperatuurid tõusevad, võib kerge siidsall lisada teie riietusele värvilaiku ilma, et see muutuks kohmakaks. Ideaalne neile veidi jahedatele hommikutele, mis muutuvad soojadeks pärastlõunateks. Suvekuumuses võib puuvillane bandana olla stiilne

Dropdown

kõik artiklid

Leidke täiuslik sobivus: meie suurte suuruste juhend

WEAR KAMA2 OÜ-s mõistame, et ilu on kõikvõimalikes kujudes ja suurustes. On hädavajalik, et kõigil oleks juurdepääs moele, mis mitte ainult ei sobi, vaid ka kau
ssb.ee
WEAR KAMA2 OÜ-s mõistame, et ilu on kõikvõimalikes kujudes ja suurustes. On hädavajalik, et kõigil oleks juurdepääs moele, mis mitte ainult ei sobi, vaid ka kaunistab, olenemata suurusest. Meie suurte suuruste kollektsioon on loodud vastama nende vajadustele, kes tihti otsivad seda täiuslikku sobivust. Pühendume mitmekesise suuruste valiku pakkumisele, mis katab laia kehatüüpide spektrit. Meie kaasav lähenemine tagab, et iga klient leiab stiilse ja mugava riietuse, mis sobib nende individuaalsele stiilile. Meie suurte suuruste valiku uurimine Meie naistekollektsioon pakub erinevaid stiile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.