Rohkema info nägemiseks:

ATGRIAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume holistilist tervise- ja heaoluteenuste valikut, mis hõlmab nii keha kui ka vaimu tasakaalustamist ning lõõgastumist, pakkudes individuaalseid teraapiaseansse ja näohooldusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ettevõttesse ATGRIAN OÜ Anža massaažid , kus algab sinu teekond tervema eluni. Minu missioon on pealtnäha lihtne, kuid tegelikult sügavamõtteline: pakkuda heaolu oaasi, mis viib harmooniasse keha, meele ja vaimu. Sügava arusaamaga puudutuse tervendavast jõust olen loonud teenuste valiku, mis on mõeldud pakkuma sulle ülimat lõõgastumist ja tervise kvaliteedi paranemist.

Minu terapeutiliste teenuste valik on loodud vastama sinu individuaalsetele vajadustele. Olgu selleks siis õrna energia vool Reiki näol, lihaseid sulatav õndsus massaaži kujul või värskendav sära näohooldusest – kõik selleks, et juhatada sind tasakaalu ja harmoonia teele.

Usun, et tõeline tervenemine tuleb Holistilisest lähenemisest. Seetõttu on iga minu massaažiseanss rohkem kui lihtsalt protseduur; see on isikupärastatud kogemus, mis on kohandatud sinu unikaalsete heaolu eesmärkidega. Olen pühendunud sind inspireerima, et tunneksid end võimalikult hästi nii seest kui väljast.

Haara kinni minu ettevõtte ideest 'Harmoonia tervenemises!' ja lase avastada koos teenitud rahu ja heaolu. Anža massaažidega võid sa astuda maailma, kus iga teraapiaseanss on võimalus suurendada sinu heaolu ja taasavastada elurõõmu tasakaalustatud seisundis.

Liitu muutumisteekonnaga. Uuri ka minu Facebooki lehte (Anža massaažid Tartus), et saada rohkem teada pakutavate teenuste kohta ja broneeri oma seanss juba täna. Las Anža massaažid olla sinu partner tervisliku, õnneliku ja harmoonilise elu kujundamisel.

UURI LISAKS

ATGRIAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

ATGRIAN OÜ-s kogesin sügavat lõõgastust ja tasakaalu. Suurepärane kogemus!

- Mark T.

Massaaž oli täpselt see, mida vajasin. Suurepärased terapeudid!

- Kaisa A.

Minu reikiseanss oli imeline! Tunnen end energilisemana ja rahulikumana.

Kuidas võib regulaarne näohooldus muuta Teie naha struktuurI?

Näohooldus on enamat kui lihtsalt luksus; see on terviklik lähenemine naha tervisele, et värskendada teie jumet. See hõlmab erinevaid tehnikaid ja tooteid, mis on mõeldud naha puhastamiseks, koorimiseks, toitmiseks ja elustamiseks. Regulaarne näohooldus võib tuua mitmeid eeliseid, sealhulgas naha tekstuuri paranemist, vananemise märkide vähenemist, detoksikatsiooni, stressi leevendamist ja üldist heaolu tunnet. See on holistiline praktika, mis ei tegele ainult nahaprobleemidega, vaid aitab kaasa ka vaimsele ja emotsionaalsele tasakaalule. Näohoolduse teaduslik taust Näohooldus stimuleerib

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab reiki vähendada stressi ja soodustada lõõgastumist?

Reiki on Jaapani tehnika stressi vähendamiseks ja lõõgastumiseks, mis soodustab ka tervenemist. Seda rakendatakse'käte pealepanemise' kaudu ja see põhineb mõtt
ssb.ee
Reiki on Jaapani tehnika stressi vähendamiseks ja lõõgastumiseks, mis soodustab ka tervenemist. Seda rakendatakse 'käte pealepanemise' kaudu ja see põhineb mõttel, et meie sees voolab nähtamatu 'eluenergia', mis on põhjuseks, miks me elame. Kui kellegi eluenergia on madal, siis oleme haigestumisele ja stressile vastuvõtlikumad, kui see on kõrge, oleme õnnelikumad ja tervemad. Kaasaegse elu kiire tempo viib sageli suurenenud stressi, ärevuse ja elustiilist tingitud haigusteni. Pidev ühenduvus ja surve ühiskondlike ootustega toime tulla võivad meie füüsilisele ja vaimsele tervisele koormavalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.