Rohkema info nägemiseks:

PÕRANDAALUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete põrandatööde ja eramu ehitusteenuste pakkumisega, keskendudes betoonpõrandatele, mis tagavad vastupidavuse, stiili ja funktsionaalsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie jalge all olev pind ei ole lihtsalt pind, vaid kvaliteedi, vastupidavuse ja meisterlikkuse avaldus. PÕRANDAALUSED OÜ-s me ei paigalda lihtsalt põrandaid; me rajame aluse suurepärasusele igas kodus ja asutuses, mida puudutame.

Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida põrandatööstust, pakkudes tipptasemel põrandatöid ja eramu ehitusteenuseid. Me usume, et iga ruumi alus on oluline selle üldise ilu ja funktsionaalsuse jaoks, mistõttu oleme spetsialiseerunud mitte lihtsalt suvalistele põrandatele, vaid betoonpõrandatele, mis peavad vastu aja ja stiili proovile.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele põrandatöödele, sealhulgas eramu ehitusele ja põrandasüsteemidele. See missioon ajendab meid igas projektis silma paistma, tagades, et me ei paku midagi vähemat kui täiuslikkust. Esialgsest disainist viimaste lihvideni on meie oskuslik meeskond pühendunud teie visiooni reaalsuseks muutmisele.

Keskendudes üldisele ehitusele ja põranda ehitusele, oleme lihvinud oma oskusi, et luua põrandasüsteeme, mis pakuvad mitte ainult mugavust ja efektiivsust, vaid lisavad teie ruumile ka nähtamatu luksuse kihi. Meie asjatundlikkus põrandaküttesüsteemides tagab, et teie kodu ei ole mitte ainult visuaalselt ahvatlev, vaid ka soojuse ja hubasuse pelgupaik.

Meie loosung, Rajame aluse suurepärasusele!, võtab kokku meie pühendumuse kvaliteedile ja kliendirahulolule. Kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud PÕRANDAALUSED OÜ erinevust. Las me rajame teie unistuste ruumi aluse, kus iga teie samm on samm suurepärasuse suunas.

Avastage erakordse põrandakunsti maailma PÕRANDAALUSED OÜ-ga, kus iga põrand on meistriteos, mis on loodud täpsuse, kirglikkuse ja professionaalsusega.

Kontakt

+372 5887 4053

PÕRANDAALUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Täielikult rahul!

- Mart T.

Professionaalne meeskond, kes täidab kõik lubadused. Soovitan kindlasti!

- Kati P.

Põrandad näevad fantastilised välja, täpselt nagu lootsime. Aitäh!

Miks valida oma koju eritellimusel põrandakate?

Eritellimusel põrandakate on spetsiaalselt sinu kodu mõõtmetele, stiilieelistustele ja funktsionaalsetele vajadustele kohandatud lahendus. Erinevalt masstoodangust võimaldab eritellimusel põrandakate luua ainulaadse ja isikupärastatud lähenemise sinu eluruumidele. Isikupärastamine on eritellimusel põrandakatete südames. See on ruumi loomine, mis peegeldab sinu isiksust ja elustiili, tagades, et iga sinu põranda toll on täpselt nii, nagu sa seda ette kujutad. Sinu stiilile ja vajadustele kohandatud Eritellimusel põrandakattega on disainivõimalused lõputud. Olgu selleks keerukad mustrid,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on põrandaküttesüsteemide eelised?

Põrandaküte on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem paigald
ssb.ee
Põrandaküte on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem paigaldatakse teie põranda alla, luues suure kiirgava pinna, mis soojendab ruumi alt üles, pakkudes järjepidevat ja tõhusat soojust. Peamiselt on kaks tüüpi põrandaküttesüsteeme: elektrilised (või kuivad) süsteemid ja veepõhised (või märjad) süsteemid. Elektrilised süsteemid kasutavad elektrijuhtmeid või küttematte, mis on paigaldatud põranda alla, samas kui veepõhised süsteemid tsirkuleerivad sooja vett torude kaudu, et kütta põrandat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.