Rohkema info nägemiseks:

MERFF KV HALDUS OÜ TÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ärikinnisvara haldamisele, korteriühistutele ning pakume terviklikke üldehitusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kinnisvarahalduse ja ehitusvaldkonna ekspertidest, kellel on mitmeaastane kogemus ning sügavad teadmised valdkonnast. Oleme klientide usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda tõhusat ressursside haldamist ja tipptasemel teenuseid. Olgu tegemist ärikinnisvaraga, korteriühistuga või üldehitustöödega, meie eesmärk on alati tagada klientide rahulolu ning aidata neil saavutada oma eesmärgid ja unistused.

Meie teenused:

  1. Ärikinnisvara haldus: Pakume ärikinnisvara omanikele ja investeerijatele kõikehõlmavat haldusteenust, mis hõlmab rentnike haldust, hooldusteenuseid ja vara väärtuse kasvatamist.

  2. Kinnisvara haldus: Abistame elukondliku ja ärikinnisvara omanikke nende vara haldamisel, tagades optimaalse vara kasutamise ja säilitamise.

  3. Korteriühistute haldus: Oleme korteriühistute usaldusväärne partner, pakkudes professionaalset haldusteenust, mis hõlmab rahanduse haldamist, hooldustöid ja konfliktide lahendamist.

  4. Üldehitusteenused: Teostame erinevaid ehitustöid alates remondist ja renoveerimisest kuni uusehitusteni, tagades kvaliteetse tulemuse ja tähtaegade järgimise.

  5. Hoonete halduse abitegevused: Pakume mitmesuguseid hoonehaldusega seotud teenuseid, sealhulgas hooldustöid, turvateenuseid ja infrastruktuuri haldamist.

Meie eesmärk on olla klientide usaldusväärne partner, kes aitab neil saavutada edu ja rahulolu oma kinnisvarainvesteeringutega. Ootame põnevusega võimalust teha teiega koostööd ja aidata teil saavutada oma eesmärgid kinnisvaravaldkonnas.

Võtke meiega ühendust:

+372 507 1077

MERFF KV HALDUS OÜ TÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne K.

Olen äärmiselt rahul teie kinnisvara haldamise teenusega. Suured tänud Teile!

- Mart P.

Korteriühistu haldamine on teie poolt tehtud töö tõttu muutunud palju sujuvamaks ja hõlpsamaks.

- Tiina L.

Teie üldehitusteenused on lihtsalt fantastilised! Teie meeskond oli alati õigel ajal kohal ja töötas kiiresti ning tulemuslikult.

5 viisi, kuidas ärikinnisvara haldamine võib suurendada teie investeeringut

Ärikinnisvara haldamine on oluline osa eduka kinnisvarainvesteeringu juhtimisest. Õigesti teostatud haldamine võib suurendada teie investeeringu väärtust mitmel viisil. Selles artiklis vaatleme viit olulist viisi, kuidas ärikinnisvara haldamine võib suurendada teie investeeringut. Optimeeritud üürihindade seadmine Üks olulisemaid aspekte ärikinnisvara haldamisel on õige üürihindade määramine. Kui teie üürihinnad on liiga madalad, jääb teile potentsiaalne tulu saamata. Kui need on aga liiga kõrged, võite kaotada potentsiaalseid üürnikke ja pidada ruume pikka aega tühjana. Hea ärikinnisvara

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku ehituse tulevik: mida on vaja teada

Jätkusuutlik ehitus ei ole lihtsalt trend; see on vajalik muutus meie mõtlemises ehitamise ja arendamise osas. Silmitsi seistes ülemaailmsete väljakutsetega nag
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus ei ole lihtsalt trend; see on vajalik muutus meie mõtlemises ehitamise ja arendamise osas. Silmitsi seistes ülemaailmsete väljakutsetega nagu kliimamuutused ja ressursside ammendumine, on ehitustööstus suureneva surve all kohaneda ja uuendusi teha. Selles blogipostituses uurime, mida jätkusuutlik ehitus hõlmab ja miks see on tuleviku jaoks hädavajalik. Mis on jätkusuutlik ehitus? Jätkusuutlik ehitus on ehitusmeetod, mis keskendub keskkonnasõbralikkusele, sotsiaalsele vastutusele ja majanduslikule elujõulisusele. Selle eesmärk on vähendada ehitus- ja hoolduskulutusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.