Rohkema info nägemiseks:

FURNLUX TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume oma e-poes laia valikut kvaliteetset mööblit ja sisustuslahendusi, mis aitavad klientidel kujundada oma unistuste kodu alates elutoast kuni aiani.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

2023. aastal asutatud Eesti ettevõte FURNLUX on tõeline mööbli jaemüügi pärl, mis on pühendunud inimeste aitamisele nende kodude kujundamisel viisil, mis peegeldab nende ainulaadset stiili ja isiksust. Meie missiooniks on anda teile võimalus muuta oma eluruumid lõuendiks, mis ootab kaunistamist hoolikalt valitud esemetega, mis ühendavad kauni välimuse, funktsionaalsuse ja innovatsiooni.

FURNLUXi eesmärk on olla teie teejuhiks unistuste kodu loomisel. Olgu teie sooviks luua hubane elutuba, stiilne magamistuba, praktiline kontor või õdus aed, meie lai tootevalik hõlmab kõike, mida vajate, et muuta oma kodu just teie enda näo järgi. Meie tootevalik ulatub diivanikomplektidest ja voodikomplektidest kuni kontorilahenduste ja aiakujunduseni ning iga ese on hoolikalt valitud, et tagada kvaliteet, stiil ja funktsionaalsus.

Oleme meeskond, kes on pühendunud muutma teie sisustamisteekonna nauditavaks ja inspireerivaks kogemuseks. Meie professionaalsed nõustajad on valmis teid juhendama ja pakkuma personaalset abi, et valida just teie vajadustele ja maitsele vastav mööbel ning sisustuslahendused. Me usume, et iga kodu on ainulaadne ja väärib erilist tähelepanu ning meie eesmärk on aidata teil see erilisus ellu viia.

FURNLUX on rohkem kui lihtsalt mööblipood - me oleme teie partner unistuste kodu loomisel. Oleme pühendunud võrratule klienditeenindusele ja oleme alati valmis teie soove kuulama. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet, ja me oleme uhked selle üle, et saame olla osa teie sisustamise teekonnast.

Kui soovite oma kodu uuendada või olete uude elamisse kolimas, võtke meiega ühendust ja laske FURNLUXil olla teie teejuht unistuste kodu loomisel. Oleme siin selleks, et teid aidata ja inspireerida. Tere tulemast FURNLUXi, kus iga kodu muutub kunstiteoseks!

Külasta meie veebipoodi ning leia endale sobiv mööbel!

veebipood

FURNLUX TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin P.

Suurepärane valik ja kvaliteetne mööbel! Olen väga rahul oma ostudega.

- Laura K.

Kiire tarne ja sõbralik teenindus. Soovitan kindlasti!

- Eliise A.

Elutoamööbel on elegantne ja kvaliteetne. Meie külalised kiidavad seda alati.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õige magamistoamööbel?

Magamistuba on koht, kus veedame suure osa oma elust. See on koht, kus laeme end taas energiaga, lõõgastume ja taastame jõu uueks päevaks. Seetõttu on oluline valida magamistoa mööbel hoolikalt, et see vastaks nii teie praktilistele vajadustele kui ka esteetilistele eelistustele. Siin on mõned juhised, kuidas valida õige magamistoa mööbel, et luua unistuste puhkepaik. 1. Mõõtmed ja ruumiplaneerimine Enne mööbli ostmist mõõtke oma magamistoa suurust ja planeerige hoolikalt mööbli paigutus. Kui teil on piiratud ruum, valige kompaktsed mööbliesemed, mis ei röövi liiga palju ruumi. Kui teil on

Dropdown

kõik artiklid

Pehme mööbel - mugavuse kunst sinu kodus

Kodu on koht, kus saame lõõgastuda, laadida end taas energiaga ja olla iseendadega. Üks tähtsamaid elemente, mis muudavad kodu hubaseks ja mugavaks, on pehme mö
ssb.ee
Kodu on koht, kus saame lõõgastuda, laadida end taas energiaga ja olla iseendadega. Üks tähtsamaid elemente, mis muudavad kodu hubaseks ja mugavaks, on pehme mööbel. See on kunstiteos, mis ühendab funktsionaalsuse, stiili ja mugavuse ning loob ruumi, kus saame nautida unustamatuid hetki pere ja sõpradega. Selles artiklis uurime, miks pehme mööbel on kodu ja mugavuse kunst ning kuidas valida õige mööbel, et muuta oma kodu tõeliseks puhkepaigaks. Pehme mööbel, nagu diivanid, tugitoolid ja voodid, on enam kui lihtsalt mööbel - see on osa meie igapäevasest elust. Need tükid on koht, kus veedame

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.