Rohkema info nägemiseks:

KATUSEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud professionaalsele katuse-, fassaadi- ja tänavakivi puhastamise teenusele, pakkudes klientidele kvaliteetseid hoolduslahendusi, mis hoiavad ära sammalde, vetikate ja mustuse tekitatud kahjustused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eestimaa kliimas on meie kodude katustel, fassaadidel ja tänavakividel karm ülesanne seista vastu erinevatele ilmastikuoludele. Üks suurimaid vaenlasi, mis võib meie hinnalisi katuseid rikkuda, on sammal. Sammal mitte ainult ei lühenenda katuse eluiga, vaid põhjustab ka leket ning seob niiskust, luues ideaalse kasvukeskkonna erinevatele seeneliikidele.

Õnneks on lahendus käeulatuses! KatusEst OÜ pakub professionaalset katuse, fassaadi ja tänavakivi pesuteenust, mis tagab teie kodu välispinna sära ja vastupidavuse aastateks. Meie kogenud meeskond kasutab kõrgtehnoloogilisi pesumaterjale ja -tehnikat, et eemaldada tõhusalt igasugune mustus, sammal ja mikroorganismid.

Üks suuremaid muresid on sageli see, et peale pesu võib sammal kiiresti tagasi kasvada, kahjustades taas katusematerjali. Kuid meie teenuse paketis on ka sammalatõrjevahend, mis hävitab mikroorganismide jäägid sügaval katusematerjalis ning takistab nende kiiret tagasiteket. See tagab, et teie katus, fassaad või tänavakivi püsib puhas ja kaitstud pikka aega.

Oleme pühendunud pakkuma kõrgeima kvaliteediga pesuteenust, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid kliente. Meie meeskond koosneb professionaalidest, kellel on aastatepikkune kogemus katuse, fassaadi ja tänavakivi pesemisel.

 Kasutame keskkonnasõbralikke pesuaineid ning järgime kõiki ohutusstandardeid, et tagada nii teie kui ka meie meeskonna turvalisus. Oleme kiired ja täpsed oma töös, et saaksite naasta oma igapäevaste tegemistega võimalikult kiiresti.

Nii et kui soovite jaanipäeva vastu minna puhta katuse, fassaadi või tänavakiviga, siis võtke meiega ühendust juba täna! Maikuus on saadaval veel mõned ajad, nii et ärge jätke seda võimalust kasutamata. Kui soovite oma kodule anda uue ja värske ilme ning vältida suuri majanduslikke väljaminekuid katuse täielikuks väljavahetamiseks, siis usaldage meie kogemust ja oskusi.

Võtke ühendust juba täna!


KONTAKT

KATUSEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta O.

KatusEst OÜ meeskond oli väga professionaalne ja sõbralik.

- Jaanika S

Väga meeldiv kogemus! Töötajad olid kiired, korrektsed ja hoolikad.

- Marko E.

Professionaalne ja täpne teenus! Minu katuse ja fassaadiga tehti imeline töö.

Kuidas õued puhtad ja ohutus hoida?

Eesti suvepäevadel on õueala koht, kus pere ja sõbrad kogunevad, et nautida päikest ja värsket õhku. Kuid aja jooksul võib õuekivid kaotada oma kunagise sära ja muutuda libedaks, ohustades teie pere ja külaliste ohutust. Ärge laske oma õuekividel minna rikkis! KatusEst OÜ on siin, et aidata teil hoida teie õue puhtana, kauni välimusega ja eelkõige turvalisena. Meie tänavakivi pesu teenus on suunatud vetikatele, sammaldele, hallitusele ja muudele kogunenud mustustele, mis võivad muuta teie õueala ohtlikuks libisemiseks. Meie professionaalsed töötajad on varustatud tipptasemel seadmete ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kodu ilusat välimust hoida?

Kodu fassaad on nagu raamatukate kaas - see peegeldab teie kodu iseloomu ja stiili ning on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad. Seepärast on olulin
ssb.ee
Kodu fassaad on nagu raamatukate kaas - see peegeldab teie kodu iseloomu ja stiili ning on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad. Seepärast on oluline hoida see alati puhas ja särav, et jätta hea esmamulje. KatusEst OÜ on teie usaldusväärne partner fassaadipesu valdkonnas, pakkudes kõrgkvaliteedilist teenust, mis muudab teie kodu välimuse kordi kaunimaks! Meie professionaalne meeskond on varustatud tipptasemel seadmete ja keskkonnasõbralike pesuainetega, mis tagavad efektiivse ja ohutu fassaadipesu. Olgu tegemist tellis-, puit- või mõne muu materjaliga, meie eksperdid teavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.