Rohkema info nägemiseks:

ELEGANT CLEANING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on põhjalik valik puhastusteenuseid, alates diivanitest kuni suurte ehitusjärgsete objektideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Me ei tee lihtsalt puhastustööd; me taaselustame, värskendame ja elavdame teie elu- ja töökeskkondi, tagades, et iga pind sädeleb tervisema, õnnelikuma elu lubadusega.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: pakkuda võrdlematut puhastusteenuste spektrit, mis vastab meie klientide mitmekesistele vajadustele. Olgu selleks õrn puudutus, mis värskendab armastatud diivanit või tugev, põhjalik tähelepanu, mida nõuavad suuremahulised järel-ehitusobjektid, meie pühendunud professionaalide meeskond on varustatud oskuste ja kirega, et kõigega toime tulla.

Meie teenused on meie pühendumuse tipptaseme tunnistuseks. Delikaatsest 'diivanite puhastamise' kunstist kuni laiaulatusliku 'sisemise ja välimise puhastamise' ulatuseni tagame, et iga sopike on hoolitsetud suurima hoolega. Meie 'aknapesu' teenus jätab teie klaasid kristallselgeks, kutsudes päikesepaistet teie päevi rõõmustama. Kui ehitustolm on langenud, astub meie 'järel-ehituse puhastus' meeskond sisse, et muuta kaos korraks, jättes maha ainult säravad pinnad.

Neile, kes otsivad oma igapäevaelus pidevat elegantsi puudutust, pakub meie 'majapidajateenus' kohandatud kogemust, hoides teie kodu ilu ja hügieeni regulaarse täpsusega. Ja kui talvekülm toob oma lumise katte, tagavad meie 'lume koristamise' teenused, et teie teed ja alad püsivad ohutud ja ligipääsetavad.

Meie brändi südames on lubadus, mis on koondatud meie loosungisse: 'Laitmatud ruumid!' See ei ole ainult läige, mida me toome teie ümbrusesse; see on rõõm ja rahulolu, mis kiirgab meie klientidest, kui nad näevad meie töö tulemusi.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus iga meie pakutav teenus on samm puhtama, heledama ja elegantsema elustiili poole. ELEGANT CLEANING OÜ-ga kogege ruumide õndsust, mis ei näe välja ainult puhtad, vaid tunnevad end sügavalt nii.

+372 5557 8982

ELEGANT CLEANING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saame Teid talvel aidata?

Talve saabumine toob kaasa mitmeid väljakutseid, eriti siis, kui lumi ja jää hakkavad meie teed ja kodud katma. Lumest puhastamine võib olla aeganõudev ja füüsiliselt kurnav ülesanne ning jääpurikate eemaldamine võib olla ohtlik. Õnneks on olemas teenus, mis võib teid nendest muredest säästa - Elegant Cleaning lumekoristusteenus. Lumi ja jää võivad mitte ainult muuta teie vara ligipääsmatuks, vaid need võivad olla ka ohtlikud nii teie kui ka teie külastajate jaoks. Õigeaegne ja professionaalne lumekoristusteenus on oluline, et tagada ohutus ja mugavus talvehooajal. Elegant Cleaning

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida professionaalne diivanipuhastus

Kui on oluline säilitada laitmatut kodu või kontori keskkonda, ei saa mööbli, eriti diivanite puhtust alahinnata. Diivanid ei ole lihtsalt mööbliesemed; need on
ssb.ee
Kui on oluline säilitada laitmatut kodu või kontori keskkonda, ei saa mööbli, eriti diivanite puhtust alahinnata. Diivanid ei ole lihtsalt mööbliesemed; need on investeering ja keskne osa teie elu- või vastuvõturuumis, mida kasutatakse igapäevaselt. Aja jooksul kogunevad neile mustus, tolm ja muu praht, mis võib mõjutada nende välimust ja eluiga. Diivani puhtana hoidmise tähtsus Puhas diivan ei ole ainult visuaalselt meeldiv, vaid aitab kaasa ka tervislikumale keskkonnale. Regulaarne puhastamine aitab vältida allergeenide ja bakterite kogunemist, mis on eriti oluline kodudes, kus on lapsi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.