Rohkema info nägemiseks:

MIRE HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid koristusteenuseid, hõlmates büroo ja kontorite koristust, üüripindade hooldust ning terviklikke kinnisvara haldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kontori puhtus ja kord mängivad olulist rolli ettevõtte maine ja töötajate heaolu tagamisel. MIRE HALDUS OÜ pakub professionaalset kontori koristust, büroo ja kontorite koristust ning üüripindade koristust, pakkudes samal ajal terviklikke kinnisvara haldusteenuseid.

MIRE HALDUS OÜ teab, et esmamulje loeb ning puhas ja korras kontor on justkui visiitkaart igale ettevõttele. Meie kogenud koristusmeeskond tagab, et teie kontor on alati esinduslik ja meeldiv töökeskkond. Kasutame parimaid puhastusvahendeid ja -meetodeid, et tagada kõrgtasemel puhtus.

Iga büroo on unikaalne, seega kohandame oma koristusteenuseid vastavalt teie vajadustele. MIRE HALDUS OÜ pakub paindlikku lähenemist büroo ja kontoriruumide koristusele, hoides need alati laitmatult puhtad ja korras.

Üüripindade omanikuna mõistate vajadust tagada, et teie vara jääks atraktiivseks ja puhtaks. MIRE HALDUS OÜ on teie usaldusväärne partner üüripindade koristamisel, tagades, et need jäävad alati esinduslikuks ja kutsuvaks.

Lisaks koristusteenustele pakume kinnisvara halduslahendusi, mis hõlmavad mitmeid teenuseid alates hooldusest ja remondist kuni turvateenuste ja kommunaalkulude haldamiseni. MIRE HALDUS OÜ eesmärk on tagada teie kinnisvara terviklik haldus, võimaldades teil keskenduda oma põhitegevusele.

Meie pühendumus puhtusele ja professionaalsusele muudab MIRE HALDUS OÜ teie usaldusväärseks partneriks, kes hoolitseb teie töökeskkonna eest nii, nagu oleks see meie enda oma.

Olete oodatud võtma ühendust meie kogenud meeskonnaga, et arutada teie konkreetseid vajadusi ja leida parim lahendus teie kontori puhtuse ja kinnisvara halduse jaoks. MIRE HALDUS OÜ - Teie partner puhtuse ja professionaalsuse tagamisel!

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse!

Kontakt:

+372 5805 2885

MIRE HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart O.

Tõhus ja professionaalne teenindus, alati abivalmid ja sõbralikud.

- Taavi L.

Hindan nende pühendumust puhtuse ja korra suhtes.

- Karol P.

Usaldusväärne partner, kes mõistab meie vajadusi.

- Mart O.

Tõhus ja professionaalne teenindus, alati abivalmid ja sõbralikud.

- Taavi L.

Hindan nende pühendumust puhtuse ja korra suhtes.

- Karol P.

Usaldusväärne partner, kes mõistab meie vajadusi.

Kuidas mõjutab professionaalne kontorikoristus ettevõtte produktiivsust?

Ettevõtte edu algab selle keskkonnast, eriti kontorist, kus töötajad veedavad suure osa oma päevast. Kontori koristus on üks oluline aspekt, mis mõjutab mitte ainult visuaalset atraktiivsust, vaid ka töötajate üldist heaolu ja produktiivsust. MIRE HALDUS OÜ on pühendunud sellele, et pakkuda mitte ainult puhtust, vaid ka positiivset ja motiveerivat töökeskkonda, mis toetab ettevõtte eesmärke. Esimesed muljed loevad ja kontor on tihti esimene koht, kus kohtutakse uute klientide, partnerite ja töötajatega. MIRE HALDUS OÜ kontori koristusteenused keskenduvad visuaalse esinduslikkuse tagamisele.

Dropdown

kõik artiklid

Paindlikud koristuslahendused - Teie kontor, Teie vajadused!

Kontor on ettevõtte süda, peegeldades selle kultuuri, professionaalsust ja tähelepanu detailidele. MIRE HALDUS OÜ on pühendunud sellele, et muuta teie kontoripi
ssb.ee
Kontor on ettevõtte süda, peegeldades selle kultuuri, professionaalsust ja tähelepanu detailidele. MIRE HALDUS OÜ on pühendunud sellele, et muuta teie kontoripind mitte ainult visuaalselt atraktiivseks, vaid tagada ka selle optimaalne funktsioneerimine vastavalt teie ettevõtte vajadustele. Lugege lähemalt sellest, kuidas meie paindlikud koristuslahendused saavad muuta teie töökeskkonna tõhusamaks ja meeldivamaks. Iga ettevõte on unikaalne ja seetõttu nõuab ka kontori koristamine individuaalset lähenemist. MIRE HALDUS OÜ mõistab, et ühe suuruse sobivus ei kehti koristusteenuste puhul. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.