Rohkema info nägemiseks:

LEVEL TWO SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me tahame olla valdkonna superstaarid ja suunanäitajad, tehes asju teistmoodi ja paremini, kui on siiani tehtud andes endast parima, et teha koristus- ja puhast

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LEVEL TWO SOLUTIONS OÜ-sse, kus puhtus kohtub mugavusega Tallinna ja Harjumaa südames. Meie pühendumus pakkuda stressivaba koristusteenust on meie tegevuse tuumaks, tagades, et teie ruumid säravad puhtuse ja professionaalsusega.

Alates teie armastatud mööbli pehmetest tekstuuridest kuni teie akende säravate klaasideni, meie teenuste valik katab iga teie keskkonna nurga ja praokese. Meie oskusteave hõlmab regulaarset kodukoristust, tagades järjepidevalt puhta eluruumi, mis on kohandatud teie ajakavale ja vajadustele. Nendeks hetkedeks, kui teie kodu vajab lisatähelepanu, meie põhjalik suurpuhastus tungib sügavale, jättes ühegi pinna puutumata.

Meie spetsialiseeritud pehme mööbli puhastus toob uue elu teie diivanitesse, madratsitesse ja tugitoolidesse, eemaldades täpsusega plekid, lõhnad ja allergeenid. Teie vaate selgus on meie prioriteet meie aknapesuteenusega, mis puhastab hoolikalt klaasi, aknalauad ja tihendid.

Ärid võivad samuti nautida laitmatut töökeskkonda meie kontorikoristusteenusega, mis on loodud säilitama professionaalset atmosfääri, mis teeb muljet klientidele ja motiveerib töötajaid. Elu üleminekuid tehakse sujuvamaks meie kolimisjärgse koristusega, valmistades teie uue ruumi kohe nautimiseks ette. Ja renoveerimisprojektide suurejooneliseks lõpetuseks pühib meie ehitusjärgne koristus minema ehitustööde jäägid, esitledes teile värske lõuendi.

LEVEL TWO SOLUTIONS OÜ-s me ei puhasta ainult – me hoolime. Meie meeskond on pühendunud tipptasemel teenuse pakkumisele iga pühkimisega, tagades, et teie rahulolu on meie edu tunnusmärk. Omaks võtke puhta, rahuliku keskkonna lihtsus ja laske meil muuta teie ruum hügieeni ja harmoonia pelgupaigaks.

Võtke meiega täna ühendust numbril +372 5383 5662, et broneerida oma koristusteenus ja kogeda LEVEL TWO SOLUTIONS OÜ erinevust.

Kontakt

LEVEL TWO SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saale K.

Nende meeskond on väga professionaalne ja suudavad täpselt mõista klientide vajadusi. Nad aitasid meil luua veebisaidi, mis vastab täpselt meie brändi nägemusele ja millel on suurepärane kasutajakogemus.

- Artur K.

Antud ettevõte on muutnud minu ettevõtte online-kohaloleku täielikult. Pärast nende teenuste kasutamist on meie veebisaidi külastatavus ja päringute arv kasvanud oluliselt.

- Stella M.

Meie ettevõte on teinud koostööd antud ettevõttega juba mitu aastat ja oleme alati rahul olnud nende teenuste ja klienditeenindusega. Nad on aidanud meil luua ja haldada mitmeid veebilehti ning nende turundusstrateegiad on aidanud meil jõuda uute klientideni.

Kuidas aitab regulaarne koristamine vähendada stressi ja väsimust?

Regulaarne kodukoristus on enam kui lihtsalt ülesanne, et hoida eluruum visuaalselt meeldivana; see on oluline tegevus, mis mõjutab oluliselt teie tervist ja heaolu. Hõivatud professionaalidele, peredele ja kinnisvarahalduritele Tallinnas ja Harjumaal on puhta keskkonna tervisele kasulike mõjude mõistmine mängumuutev. Siin on viis veenvat põhjust, miks regulaarse koristusgraafiku säilitamine on teie tervise jaoks hädavajalik. Vähendab allergeene ja tolmu Regulaarne koristamine aitab eemal hoida tolmulesti, lemmikloomade kõõma ja muid levinud allergeene. Need allergeenid võivad esile kutsuda

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ehitusjärgse koristuse peamised etapid ja väljakutsed?

Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, jääb sageli maha segadus, mis on liiga suur lihtsaks pühkimiseks ja harjaga koristamiseks. Eh
ssb.ee
Pärast seda, kui tolm on langenud ja viimane nael on sisse löödud, jääb sageli maha segadus, mis on liiga suur lihtsaks pühkimiseks ja harjaga koristamiseks. Ehitusjärgne koristus on kriitiline samm ehitusplatsi muutmiseks elamis- või töökõlblikuks ruumiks. See on oluline ohutuse tagamiseks, tervise edendamiseks ja kliendi ootustele vastava läike andmiseks, kui nad astuvad läbi oma uue või renoveeritud kinnisvara ukse. See on põhjalik koristusprotsess, mis hõlmab iga kinnisvara nurga ja prao. Alates ülejäänud ehitusmaterjalide äraveost kuni akende läikima hõõrumiseni on see kõikehõlmav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.