Rohkema info nägemiseks:

POLEERIMISKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Optimeeritud pesulahendused ärikliendi B-kat autoparkidele Pärnus. Oleme spetsialiseerunud poleerimis- ja pinnakaitseteenuste osutamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Aastal 2023 Pärnus asutatud POLEERIMISKODA OÜ on kiiresti kujunenud tunnustatud nimeks sõidukite hoolduse ja ilu valdkonnas. Meie pühendumus on selge ja lihtne: tagada iga auto välimuse parim versioon. Oma töös hindame kvaliteeti, pühendumust ja usaldusväärsust.

Üks olulisemaid väärtusi meie äris on klient. Tunnustame, et iga auto ja selle omanik on erinev, ning meie eesmärk on pakkuda igale kliendile isikupärast teenust. Meie tugevuseks on tasakaalustatud hinna ja kvaliteedi kombinatsioon. Oleme kinnitanud oma positsiooni turul, tagades kliendi rahulolu 100% garantiiga. See näitab mitte ainult meie usaldusväärsust, vaid ka pühendumust kõrgeimatele standarditele.

Kas otsite partnerit, kes aitab hoida teie sõiduki välimust täiuslikuna? POLEERIMISKODA OÜ on teie jaoks olemas.

võtke ühendust

POLEERIMISKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Poleerimiskoda teeb oma tööd suurepäraselt! Ma olen nende teenustega väga rahul, sest minu auto on taas särav ja siledana nagu see välja näeb. Suurepärane töö ja suurepärane teenindus!

- Heiki U.

Poleerimiskoda teeb suurepärast tööd ja on väga professionaalne. Ma olen väga rahul kvaliteediga ja kiire teenindusega. Soovitan!

- Kadri P.

Ma olen väga rahul teenustega, mis ma Poleerimiskodalt saanud olen. Nad teevad väga head tööd ja pakuvad väga hea teeninduse. Suurepärane töö ja suurepärane teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Personaalsed pesulahendused ärikliendile: Hoidke oma masinapark tipptasemel!

Iga eduka ettevõtte taga on selle maine, ja sageli kujundab seda mainet esimene mulje. Kui teie äritegevus hõlmab sõidukiparki, on oluline, et see püsiks alati esinduslikus ja puhtas seisukorras. Poleerimiskoda OÜ mõistab seda paremini kui keegi teine. Meie personaalsed pesulahendused ärikliendile on loodud selleks, et hoida teie masinapark alati laitmatuna. Meie graafikupõhine sise- ja välipesu, koos optimeeritud transpordilahendustega, tagab, et teie sõidukid on alati tipptasemel - ilma, et peaksite muretsema seisakute ja ajaraiskamise pärast. Mis veelgi olulisem - me hoolitseme selle

Dropdown

kõik artiklid

Detailpoleerimisest müügieelse ettevalmistuseni: Kuidas Poleerimiskoda OÜ muudab teie sõiduki uueks?

Iga sõiduk on rohkem kui lihtsalt neljarattaline masin - see on investeering, mälestus ja mõnel juhul isegi osa perest. Kuid ajaga kaasneb sõidukitele paratamat
ssb.ee
Iga sõiduk on rohkem kui lihtsalt neljarattaline masin - see on investeering, mälestus ja mõnel juhul isegi osa perest. Kuid ajaga kaasneb sõidukitele paratamatult kulumisjälgi. Kuidas aga tagastada sõidukile algne sära ja ilu? Vastus peitub detailides. Poleerimiskoda OÜ on spetsialiseerunud just sellistele detailidele. Meie läike-, süva- ja detailpoleerimine pole lihtsalt protsessid, need on kunst. Lähtudes teie sõiduki praegusest seisukorrast ja vajadustest, suudame leida ideaalse lahenduse, mis toob esile teie auto parima välimuse. Kuid me ei piirdu ainult poleerimisega. Meie müügieelne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.