Rohkema info nägemiseks:

TEENUS TÖÖD24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1043; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEENUS TÖÖD24 OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit tänavakivide paigalduse, sadevee äravoolusüsteemide rajamise, kanalisatsiooni paigalduse, kaevetööde ja paljude teiste ehitus- ja haljastustööde jaoks, siis TEENUS TÖÖD24 on sinu ideaalne valik. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste spetsiifiliste tööde teostamisele ning pakume kõrgekvaliteedilisi ja professionaalseid teenuseid.

Tänavakivide paigaldus on üks meie põhiteenustest. Omame pikaajalist kogemust tänavakivide korrektseks ja vastupidavaks paigutamiseks erinevates keskkondades. Olgu tegemist tänavatega, parklate või sisehoovidega, meie meeskond tagab aluspinna nõuetekohase ettevalmistuse, tänavakivide täpse paigutuse vastavalt projekteerimisele ning lõpliku tasandamise ja tihendamise.

Sadevee äravoolusüsteemide rajamine on veel üks meie tugevus. Oleme spetsialiseerunud vihmavee efektiivseks kogumiseks ja äravooluks vajalike süsteemide loomisele. Meie kogenud meeskond paigaldab täpselt vihmaveetorud, -kraavid, -kaevud ja -filtreerimissüsteemid, mis tagavad tõhusa ja ohutu sadevee äravoolu.

Kanalisatsiooni paigaldus on veel üks oluline teenus, mida pakume. Teostame torude, liitmike ja kanalisatsioonikaevude paigaldust vastavalt kõrgetele standarditele. Meie meeskond järgib hoolikalt projekteerimisjuhiseid ja tagab, et kanalisatsioonisüsteem töötab korralikult ning vastab kõikidele nõuetele.

Kaevetööd on meie pädevusvaldkond, mille käigus meie meeskond tegeleb erinevate kaevetöödega. See hõlmab puurkaevude, reoveekaevude, salvkaevude ja muude süsteemide kaevamist vastavalt vajadustele. Lisaks kaevetöödele teostame ka kaevude paigaldust, testimist ja ala taastamist pärast tööde lõpetamist.

Torustike paigaldus on veel üks meie oluline teenus. Spetsialiseerume erinevate torustike paigaldamisele vastavalt klientide vajadustele. Olgu tegemist veetorustike, kanalisatsioonitorustike või muude süsteemidega, tagame õige paigalduse ning järgime rangete standardite ja protokollide nõudeid.

Drenaažisüsteemide rajamine on veel üks meie valdkond, mida pakume. Tegutseme vee kogunemise ja pinnase liigniiskuse vastu võitlemisel. Meie meeskond rajab kvaliteetseid drenaažisüsteeme, sealhulgas drenaažitorustike paigaldust, äravoolukaevude rajamist ja kogu süsteemi korralikku paigaldust vastavalt vajadustele.

Lisaks spetsiifilistele ehitus- ja haljastustöödele pakume ka äravoolulahendusi haljasaladele, hoonehalduse abitegevusi ning muid seonduvaid teenuseid. Meie eesmärk on pakkuda kõikehõlmavat ja professionaalset lähenemist, mis vastab klientide ootustele ja vajadustele.

Kui soovid kvaliteetset ja usaldusväärset partnerit ehitus- ja haljastustöödeks, võta meiega ühendust. Meie asjatundlik meeskond on valmis leidma parima lahenduse sinu projektile ning tagama kõrgeima kvaliteediga tulemuse.

Kontakt:

teenustoodoy@gmail.com
+372 5551 2841

TEENUS TÖÖD24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Suurepärane töö!

Tänavakivide paigaldus oli kiire ja korrektne.

Aitäh!

- Lembit E.

Äravoolusüsteemid on super lahendus. Meie hoovi ei teki enam üleujutusi. Tänud!

- Arlet H.

Kaevutööd olid tehtud täpselt ja korrektselt.

Meie uus puurkaev toimib suurepäraselt.

Sooviitan!

Vee ohjamine ja kvaliteetne äravool - Sadevee äravoolusüsteemide olulisus

Vee ohjamine ja kvaliteetne äravool on olulised aspektid igas ehitusprojektis. TEENUS TÖÖD24 mõistab sadevee äravoolusüsteemide olulisust ning pakub professionaalset teenust nende rajamiseks ja hooldamiseks, tagades efektiivse veekogumise ja äravoolu ning vältides niiskuskahjustusi ja üleujutusi. Sadevee äravoolusüsteemide kvaliteetne planeerimine ja paigaldus on hädavajalikud, et vältida probleeme, mis võivad tekkida liigse vee kogunemise ja halva äravoolu korral. Olgu tegemist vihmaveetorude, -kraavide, -kaevude või muude komponentidega, meie meeskond omab laialdast kogemust ja tehnilist

Dropdown

kõik artiklid

Tänavakivide paigaldus - Täiuslik tasakaal esteetika ja vastupidavuse vahel

Tänavakivide paigaldus on üks olulisemaid aspekte, kui soovid luua välialale unikaalse ja vastupidava ilme. TEENUS TÖÖD24 on juhtiv ettevõte tänavakivide paigal
ssb.ee
Tänavakivide paigaldus on üks olulisemaid aspekte, kui soovid luua välialale unikaalse ja vastupidava ilme. TEENUS TÖÖD24 on juhtiv ettevõte tänavakivide paigaldusteenuste valdkonnas, pakkudes klientidele parimat võimalikku kvaliteeti ja tulemusi. Üks suurimaid eeliseid tänavakivide kasutamisel on nende mitmekülgsus. Tänavakivid võimaldavad luua erinevaid kujundusi, mustreid ja värve, mis lisavad välialale iseloomu ja unikaalsust. Olgu tegemist traditsiooniliste või kaasaegsete stiilidega, meie meeskond omab oskusi ja teadmisi, et luua just selline välisruum, mida soovite. Samal ajal on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.