Rohkema info nägemiseks:

MARJUPUNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Innustame noorte ja laste arengut ning eneseväljendust läbi muusika ja kunsti, pakkudes kvaliteetseid hariduslikke teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Muusika ja kunst on universaalsed keeled, mis avavad ukse loovusele, eneseväljendusele ja arengule. MARJUPUNA OÜ on haridusettevõte, mis on pühendunud noorte ja laste arengu edendamisele just nende kahe võimsa vahendi abil. Meie missiooniks on innustada ja toetada noori muusika ja kunsti kaudu, aidates neil avastada oma potentsiaali ja arendada end loominguliste väljendusvormide abil.

Muusika on enamat kui lihtsalt nootide jada või helikõrvale pandud sõnad. See on emotsioonide keel, mis räägib lugusid ja kannab meid erinevatesse maailmadesse. MARJUPUNA OÜ pakub kvaliteetset muusikaõpetust, mis aitab lastel mõista muusika sügavamat tähendust, õppida mängima erinevaid instrumente ning arendada oma muusikalisi oskusi. Oleme uhked selle üle, kuidas meie õpilased saavad muusikast rõõmu ja enesekindlust.

Alushariduse olulisus on hindamatu. Meie ettevõte rõhutab alushariduse ja kunsti tähtsust, aidates lastel arendada loovust ja eneseväljendusoskusi juba varases eas. Lapse esimesed sammud muusika ja kunsti maailmas mõjutavad nende tulevast arengut ja enesekindlust. MARJUPUNA OÜ pakub alushariduse programme, mis on rikastavad, kaasavad ja täis imelisi avastusi.

Orff pedagoogika on meetod, mis toetab õpilaste muusikalise eneseväljenduse arendamist. See keskendub rütmidele, mängule ja loovusele, julgustades lapsi oma muusikalist potentsiaali avastama. Meie Orff pedagoogika kursused pakuvad lastele võimalust õppida läbi mängu, rütmi ja koostöö, mis on hindamatuks ressursiks nende arengus.

Lapsed on loovad loojad, ja meie eesmärk on pakkuda neile vahendeid ja võimalusi selle loovuse arendamiseks. Muusikaalane õpe lastele hõlmab muusika kuulamist, laulmist, instrumentide mängimist ja isegi oma muusika loomist. MARJUPUNA OÜ soodustab loomingulisust ja eneseväljendust, andes lastele võimaluse oma muusikaline tee avastada.

Kui soovite rohkem teada saada meie pakkumiste kohta siis võtke meiega ühendust. Oleme siin, et aidata lastel avastada maailma muusika ja kunsti kaudu ning toetada nende arengut loomingulisuse ja eneseväljenduse vahendite abil. Ootame huviga võimalust koos teiega töötada ja luua muusikat ja kunsti imelises koostöös.

Võta meiega ühendust juba täna!

marjuliina@gmail.com
+372 529 5313

MARJUPUNA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

MARJUPUNA OÜ muusikaõpetus on inspireeriv ja lõbus!

- Kati E.

Muusikaalane õpe lastele on toonud mu lapse ellu rõõmu ja enesekindlust.

- Kristiina S.

Suurepärane alusharidusprogramm! Minu laps on õppinud palju kunsti ja muusika kohta.

Muusikaalane õpe lastele - loominguline eneseväljendus

Muusika on imeline keel, mis räägib südame ja hingega, olles üks tõhusamaid viise eneseväljenduseks. Muusikaalane õpe lastele ei ole ainult viis muusikaliste oskuste omandamiseks, vaid ka võimas vahend eneseavastamiseks ja loominguliseks eneseväljenduseks. See artikkel uurib, kuidas muusikaalane õpe lastele toetab nende loomingulist eneseväljendust ja isiklikku arengut. Muusika on tuntud oma võime poolest puudutada inimeste sügavamaid tundeid ja emotsioone. Lapsed saavad muusikat kasutada oma tunnete väljendamiseks ja emotsionaalse maailma avastamiseks. Läbi muusika saavad nad väljendada

Dropdown

kõik artiklid

Mis on Orff pedagoogika?

Muusika on universaalne keel, mis räägib inimeste südamega, olenemata nende vanusest või taustast. Muusika õpetamine lastele võib olla rikkalik ja kaasahaarav k
ssb.ee
Muusika on universaalne keel, mis räägib inimeste südamega, olenemata nende vanusest või taustast. Muusika õpetamine lastele võib olla rikkalik ja kaasahaarav kogemus, mis aitab neil avastada ja arendada oma muusikalisi andeid. Üks tõhusaid meetodeid, mis võimaldavad lastel muusikaga lähemalt tutvuda, on Orff pedagoogika. Orff pedagoogika, mida sageli nimetatakse ka Orff-Schulwerkiks, on pedagoogiline lähenemine, mis keskendub muusikale kui loomingulisele ja kogemuslikule protsessile. See meetod loodi 20. sajandi alguses Carl Orffi, Saksa helilooja ja pedagoogi poolt, kes soovis leida viisi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.