Rohkema info nägemiseks:

UKRO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid, alates elamute ja kommertshoonete ehitusest kuni taristu arenduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

UKRO EHITUS OÜ on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid, keskendudes klientide vajaduste rahuldamisele ja kõrgeimale kvaliteedile. Meie eesmärk on luua ja uuendada elamuid, kommertshooneid ja taristut, tagades igas projektis täpsuse ja professionaalsuse.

Oleme meeskond, kes koosneb kogenud ehitusspetsialistidest, kellel on sügavad teadmised ja oskused erinevates ehitusvaldkondades. Meie ettevõtte asutamisest saadik oleme järginud põhimõtet, et iga projekt, olgu see suur või väike, väärib individuaalset lähenemist ja kõrgeimat tähelepanu detailidele. Meie meeskonna ekspertide teadmised ulatuvad elamuehitusest kommertshoone renoveerimiseni, ja meie võimekused katab kõik vajalikud etapid alates projekteerimisest kuni teostuseni.

Meie teenuste portfell hõlmab laia valikut ehitus- ja renoveerimistöid, sealhulgas uute elamute ja kommertshooneid ehitamist, renoveerimistöid olemasolevates hoonetes ja tööstushoonete ehitamist. Erilist tähelepanu pöörame ka sanitaartehnilistele teenustele, kus pakume professionaalset torutööd, sanitaarseadmete paigaldust ning kanalisatsioonisüsteemide arendust. Meie spetsialistid on kogenud ja usaldusväärsed, pakkudes parimaid lahendusi, et tagada teie projektide õigeaegne ja kvaliteetne valmimine.

Ehitusprojektide juhtimine ja konsultatsioon on meie teenuste oluline osa. Meie projektijuhtimise teenus tagab, et kõik ehitusprotsessi etapid on koordineeritud ja hallatud professionaalselt. Meie kogenud konsultandid pakuvad nõustamist projekteerimise ja kvaliteedikontrolli alal, aidates teil hoida projekti eelarves ja ajakavas. Oleme pühendunud sellele, et teie projektid läheksid sujuvalt ja vastaksid kõikidele kvaliteedistandarditele.

Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner kõigis ehitus- ja renoveerimisprojektides. UKRO EHITUS OÜ on ettevõte, millele võite alati loota, et teie kodu, ärihoone või taristu arendus oleks professionaalselt ja täpselt ellu viidud. Meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule on meie peamine prioriteet, ja me oleme valmis teie projektide jaoks parimaid lahendusi pakkuma.

UKRO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis K.

Kiire ja efektiivne teenindus, väga rahul meie renoveerimistöödega. Soovitan kindlasti!

- Kaimar R.

Professionaalne teenindus ja suurepärane töö. Oleme oma uue koduga väga rahul.

- Rasmus R.

Töö oli hästi tehtud ja meeskond oli sõbralik ning professionaalne. Oleme tulemusega väga rahul.

Renoveerimine: Kuidas uuendada oma kodu või äripinda kvaliteetselt ja tõhusalt

Renoveerimine on suurepärane viis oma kodu või äripinna välimuse ja funktsionaalsuse parandamiseks. Ükskõik, kas tegemist on vananenud siseviimistluse uuendamisega, ruumide ümberkujundamisega või hoone täieliku moderniseerimisega, on renoveerimine tihti keeruline protsess, mis nõuab hoolikat planeerimist ja professionaalset lähenemist. Artiklis käsitleme, kuidas läheneda renoveerimisprojektile, milliseid teenuseid see hõlmab ja kuidas tagada, et tulemus vastaks teie ootustele. Renoveerimise Eesmärk ja Planeerimine Renoveerimise eesmärk võib varieeruda kodu esteetika värskendamisest kuni

Dropdown

kõik artiklid

Torutööd: Kvaliteetsed lahendused igasugustes sanitaartehnilistes projektides

Torutööd on kriitilise tähtsusega, et tagada hoone sanitaartehniliste süsteemide tõrgeteta toimimine. Hästi paigaldatud ja hooldatud torustik tagab, et veevärgi
ssb.ee
Torutööd on kriitilise tähtsusega, et tagada hoone sanitaartehniliste süsteemide tõrgeteta toimimine. Hästi paigaldatud ja hooldatud torustik tagab, et veevärgi ja kanalisatsioonisüsteemid töötavad efektiivselt ja probleemideta. Vale paigaldus või halva kvaliteediga töö võib viia lekete, ummistuste ja isegi tõsiste kahjustusteni, mis võivad olla kulukad ja aeganõudvad. Peamised Torutööde Teenused Uute torustike paigaldamine : Uute torustike paigaldamine on oluline osa nii uute hoonete ehitusest kui ka renoveerimisprojektidest. See hõlmab veevarustuse, kanalisatsiooni ja küttesüsteemide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.