Rohkema info nägemiseks:

SOOLAMAAILM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme looduslikest kivisoolakristallidest valmistatud tervendavate toodete loomise ja müügiga, aidates klientidel parandada hingamisteid, leevendada stressi ning luua tervislikumat ja rahulikumat keskkonda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Soolamaailma - teie tee tervema hingamise ja üldise heaoluni! Oleme uhked, et saame jagada teiega meie laia valikut innovatiivseid tooteid ja teenuseid, mis toetavad ülemiste hingamisteede haiguste, nagu astma, allergiad ja dermatoloogilised probleemid, tõhusat ravi. Meie tooted, sealhulgas soolaplaadid, soolapuzzled, soolapildid ja soolapaneelid igat tüüpi saunadele, on sertifitseeritud ja patenteeritud meie ettevõtte poolt, pakkudes teile ainulaadseid tervendavaid omadusi.

Iga tellimus läheneme professionaalselt, tuginedes aastate jooksul omandatud ekspertteadmistele ja oskustele. Oleme tegutsenud alates 1999. aastast, olles lõpule viinud sadu tellimusi ja rahuldanud kliente üle maailma. Kohtleme iga klienti individuaalselt, mõistes, et igal kliendil on oma konkreetsed nõuded, vajadused ja eelarved. Anname endast parima, et rahuldada meie klientide vajadusi, pakkudes neile kohandatud lahendusi.

Mõistame meie klientide ootuste ja soovide tähtsust ning püüame neid võimalikult kiiresti mõista. Peale algset konsultatsiooni klientidega jätkame disainifaasi, püüdes saavutada tulemuse, mis rahuldab täielikult klientide ootusi. Pärast kliendi heakskiitu läbib tellimus täitmise protsessi, kõik tellimused täidetakse kõrgeima tehnilise tasemega mõistliku tähtajaga.

Meie tooted on valmistatud looduslikest kivisoolakristallidest, mis sisaldavad inimese eluks vajalikke mikroelemente nagu raud, kaltsium, magneesium, vask, mangaan, tsink, seleen, litium ja jood. Kriitilise tähtsusega on see, et need mikroelemendid on organismile kergesti omastatavad ja neil on mitmeid tervendavaid omadusi. Meie Kryształowe Komnaty Solne (Kristallsed soolakambrid) on loodud selleks, et luua loomulikke aerosoole, mis on inimese tervisele kasulikud. Need aerosoolid rahustavad hingamisteed, leevendavad stressi ja allergiaid ning tugevdavad immuunsüsteemi.

Sõltuvalt individuaalsest tellimusest saadame meie tooted kulleriga või toimetame ja paigaldame need meie enda töötajate poolt. Paigaldamise kuupäev ja kestvus määratakse kindlaks tellimuse esitamise hetkel. Lisaks alalisele teenindusele vastavalt vajadusele pakume ka garantii- ja järelhooldusteenust.  Oleme siin, et muuta teie elu tervislikumaks ja paremaks.

Võtke meiega ühendust ja leiame teie jaoks parima lahenduse!
KONTAKT

SOOLAMAAILM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Joonas V.

Suurepärane teenindus ja kvaliteet! Olen väga rahul oma soolatoodetega.

- Marti R.

Imeline kogemus! Mu hingamine on paranenud, aitäh Soolamaailm!

- Mari K.

Tõesti professionaalne teenindus ja kvaliteetne tootevalik. Aitäh!

Kuidas õigesti hingamisega tervist hoida?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas iga hingetõmme võiks olla tee parema terviseni? Soolamaailm OÜ toob teieni mitte ainult tooted, vaid ka elustiili, mis keskendub sügavale hingamisele ja tervislikule elule. Meie visiooniks on muuta teie igapäevased hingetõmbed mitte lihtsalt instinktiks, vaid terapeutiliseks kogemuseks, mis toob kaasa värskuse, tervise ja elujõu. Meie revolutsioonilised tooted ei ole lihtsalt ilusad, vaid neil on ka sügavam tähendus. Kasutades looduslikest kivisoolakristallidest valmistatud tooteid, pakume mitmekülgset abi ülemiste hingamisteede haiguste ja dermatoloogiliste

Dropdown

kõik artiklid

Milline on soola mõju tervisele?

Elu tänapäeva maailmas võib olla kiire ja nõudlik ning me kõik vajame oma ellu hetki, mil saame lõõgastuda, taastuda ja hoolitseda oma keha ja meele eest. Soola
ssb.ee
Elu tänapäeva maailmas võib olla kiire ja nõudlik ning me kõik vajame oma ellu hetki, mil saame lõõgastuda, taastuda ja hoolitseda oma keha ja meele eest. Soolamaailm OÜ toob teie ellu loomulikud ja terapeutilised lahendused, mis aitavad teil saavutada täieliku tervise ja heaolu. Meie ettevõte on pühendunud teie heaolule loomuliku tee kaudu ning pakub eksklusiivseid soolatooteid, mis on loodud mitte ainult iluks, vaid ka tervise nimel. Kas olete kunagi unistanud lõõgastavast päevast soolagrotis, kus saate vabaneda stressist ja leida sisemise rahu? Meie soolagrotid on just sellised paigad, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.