Rohkema info nägemiseks:

VAIKSI VEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme raskete ja ülegabariidiliste esemete tõstmise ja transpordiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Vaiksi Veod OÜ mõistab, et aeg on teie kõige väärtuslikum vara. Meie missiooniks on säästa teie aega ja vaeva, pakkudes spetsialiseeritud tõste- ja transporditeenuseid, mis muudavad raskete esemete liigutamise lihtsaks ja turvaliseks. Tõhususele ja ohutusele keskendudes tagab meie meeskond sujuva ja kiire teenuse, võimaldades teil rasked esemed vaevata ja muretult transportida.

Meie mitmekülgsete kraanaga veokitega varustatud autopark on loodud toime tulema raskete esemete tõstmise ja transpordiga, nagu suured mööbliesemed, ehitusmaterjalid, masinad või muud olulised varad. Olgu selleks ehitus- ja remonditööd või puude eemaldamine keerulistest kohtadest, meie kraanaga veokid pakuvad hindamatut abi, kiirendades tööprotsessi ja tagades materjalide ohutu paigaldamise kõrgustesse.

Lisaks oleme osavad liiklusreeglite rikkumisega sõidukite eemaldamisel, pakkudes abikätt õnnetuste korral või kui sõidukid teelt välja sõidavad. Meie kraanaga veokid suudavad sõiduki ohutult tõsta ja transportida lähimasse remonditöökotta, vähendades potentsiaalseid riske ja edasisi kahjustusi.

Kuid meie teenused ei lõppe siin. Pakume ka kergekaaluliste haagiste renti teie vähem nõudlikeks vajadusteks ja mullivannide renti nendeks hetkedeks, kui on vaja lõõgastuda või meelt lahutada. See kõik on osa meie pühendumusest Tõstame standardeid, usaldusväärne transport.

Valmis kogema erinevust Vaiksi Veod OÜ-ga? Võtke meiega ühendust täna, et saada hinnapakkumist, või helistage meile otse numbril +372 5682 5226. Laseme teie õlult raskuse ja näitame, miks oleme tõste- ja transporditeenuste usaldusväärne nimi.

Jälgige meid Facebookis, et olla kursis meie viimaste teenuste ja pakkumistega. Teie teekond vaevatu ja turvalise transpordilahenduseni algab siit.

VAIKSI VEOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina L.

Suurepärane teenindus ja täpsus! Jäin väga rahule.

- Jüri K.

Väga professionaalne ja usaldusväärne teenus. Soovitan soojalt!

- Mart S.

Kiire ja tõhus töö. Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas transportida raskeid esemeid ohutult?

Raskete esemete transportimine on ülesanne, mis nõuab põhjalikku tähelepanu detailidele ja kompromissitut pühendumist ohutusele. Olgu tegemist ehitusettevõtte, omavalitsuse või raskete tõste- ja transporditeenuste vajajaga, raskete esemete ohutu transportimise parimate tavade mõistmine on hädavajalik. Raskete esemete ohutu transportimise tähtsuse mõistmine Raskete esemete transportimine toob kaasa oma riskide komplekti, sealhulgas vara kahjustumine, isiklik vigastus ja isegi surmajuhtumid. Ohutuse tähtsuse eiramine võib kaasa tuua olulisi tagajärgi. Nõuetekohaste ohutusmeetmete rakendamine

Dropdown

kõik artiklid

Miks on eriala tõstetööd vajalikud linnakonstruktsiooniprojektides?

Eriala tõstetööd viitavad konkreetsete seadmete ja tehnikate kasutamisele raskete, ülegabariidiliste või ebamugavalt kujundatud koormate liigutamiseks, eriti ke
ssb.ee
Eriala tõstetööd viitavad konkreetsete seadmete ja tehnikate kasutamisele raskete, ülegabariidiliste või ebamugavalt kujundatud koormate liigutamiseks, eriti keskkondades, kus traditsioonilised meetodid ei ole teostatavad. See on kriitiline komponent linnakonstruktsiooniprojektides, kus struktuuride kokkupanek ja lahtivõtmine sageli nõuavad täpsust ja hoolt. Kiiresti arenevas linnamaastikus seisavad ehitusprojektid silmitsi ainulaadsete väljakutsetega, mis nõuavad eriala tõstelahendusi. Need lahendused tagavad mitte ainult töötajate ja avalikkuse ohutuse, vaid aitavad kaasa ka projektide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.