Rohkema info nägemiseks:

ELEKTRIKILP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenuste hulka kuuluvad elektriprojektide koostamine, paigaldus, hooldus ning maandussüsteemide loomine, pakkudes klientidele usaldusväärseid ja professionaalseid lahendusi igasugustes elektritöötustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Elektrikilp OÜ on spetsialiseerunud täiendavatele lahendustele elektrisüsteemide projekteerimisel ja paigaldamisel. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kõrge kvaliteediga teenuseid, mis tagavad elektrisüsteemide usaldusväärsuse ja ohutuse igasugustes ehitusprojektides.

Elektrikilp OÜ asutati kirglike ja kogenud spetsialistide poolt, kes mõistavad elektrisüsteemide keerukust ja tähtsust tänapäeva ehitustes. Meie meeskond koosneb sertifitseeritud elektrikutest ja projektijuhistest, kellel on ulatuslikud teadmised ja kogemused nii uue ehituse kui ka renoveerimise valdkonnas. Olles pühendunud oma töö kvaliteedile, tagame, et iga projekt, mida me käsitleme, vastab kõigile nõutud standarditele ja klientide ootustele.

Meie teenuste hulka kuulub elektriprojektide koostamine, kus me loome täpsed ja detailirohked projektid, mis katab kõik elektrisüsteemide nõuded alates paigaldusest kuni dokumenteerimiseni. Pakume ka kõikide elektritööde teostamist, sealhulgas kaablite paigaldust, lülitite ja pistikute paigaldust ning elektrikilbi töid, et tagada süsteemide korrektne ja ohutu töö.

Samuti oleme spetsialiseerunud maandussüsteemide loomisele, mis on elektrisüsteemide kriitiline komponent. Meie teenused hõlmavad maandussüsteemide projekteerimist, kordusmaanduse rajamist, samuti nende hooldust ja tõrkeotsingut, et tagada ohutu ja tõhus elektriülekande kaitse. Elektrikäit on veel üks meie põhitegevusvaldkond, kus pakume regulaarselt hooldust ja rikete ennetamist, et tagada elektrisüsteemide pikaajaline töökindlus ja ohutus.

Oleme oma klientidele alati lähedal, pakkudes professionaalset nõu ja personaalset teenindust. Elektrikilp OÜ eesmärk on muuta elektritööde protsess võimalikult sujuvaks ja probleemivabaks, pakkudes samas kvaliteetseid lahendusi ja usaldusväärset teenust. Meie meeskond on valmis vastama kõikidele teie küsimustele ja pakkuma parimaid lahendusi, et saavutada teie projekti eesmärgid ja tagada elektrisüsteemide tipptasemel töö.

kodulehele

ELEKTRIKILP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Hannes K.

Meie projekt läks sujuvalt tänu Elektrikilp OÜ professionaalsusele ja efektiivsusele.

- Kristjan T.

Olen väga rahul Elektrikilp OÜ tööga. Kõik läks nagu plaanitud ja probleemid lahendati kiiresti.

- Tõnis V.

Kiire ja täpne teenus. Elektrikilp OÜ vastas meie ootustele igati.

5 märki, et sinu kodu vajab elektrisüsteemi uuendust

Kodueomanikena ei pööra me sageli tähelepanu elektrisüsteemile meie kodudes, jättes tähelepanuta peened märgid, mis näitavad, et on aeg süsteemi uuendada. Kuid nende märkide eiramine võib viia suuremate probleemide tekkeni, kaasa arvatud potentsiaalsed ohutusriskid. Siin on viis näitajat, mis võivad viidata sellele, et sinu kodu vajab elektrisüsteemi uuendust. Elektrisüsteemide ja ohutuse mõistmine Elektriohutus on igas kodus ülioluline. Korralikult hooldatud elektrisüsteem kaitseb tulekahju, elektrilöögi ja muude ohtude eest. Kodused elektrisüsteemid koosnevad vooluringide võrgustikust,

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalse maanduse tähtsus teie ohutuse tagamisel

Elektriline maandus on mis tahes elektrisüsteemi kriitiline komponent. See viitab protsessile, kus seadme või paigaldise elektriahelad ühendatakse maaga, luues
ssb.ee
Elektriline maandus on mis tahes elektrisüsteemi kriitiline komponent. See viitab protsessile, kus seadme või paigaldise elektriahelad ühendatakse maaga, luues pingetasemetele võrdluspunkti ja elektrivoolule rikke korral järgitava tee. Maanduse peamine eesmärk on süsteemi ohutuse suurendamine, ennetades elektrilööke, tulekahjusid ja muid ohte. Maandus toimib, pakkudes madala takistusega teed maale, mis võimaldab liigsel elektril ohutult hajuda. See saavutatakse tavaliselt maandusvarraste, -juhtmete ja muude komponentide abil, mis on mõeldud elektri tõhusaks maandamiseks. Ilma korraliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.