Rohkema info nägemiseks:

IMS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
IMS GRUPP on teie usaldusväärne partner sotsiaalmeedia turunduse ja brändingunõustamise valdkonnas, aidates teil saavutada jätkusuutlik ärikasv ning tõsta oma brändi kuvandit.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid usaldusväärset partnerit, kes aitaks su ettevõttel jõuda uutele kõrgustele sotsiaalmeedia maastikul? Siis oled õiges kohas. IMS GRUPP on turuliider sotsiaalmeediahalduse ja turunduse valdkonnas ning meie eesmärk on aidata sul saavutada edu ja tõsta oma brändi nähtavust ning kuvandit.

IMS GRUPP on loodud pakkumaks teile mitmekülgseid ja kliendikeskseid lahendusi, mis vastavad täpselt teie ettevõtte vajadustele. Meie kogenud meeskond on pühendunud teie äri edu tagamisele ning pakub tipptasemel sotsiaalmeedia haldusteenuseid, mis aitavad teil saavutada oma ärieesmärke.

Meie Teenused:

  1. Sotsiaalmeediahaldus: Meie professionaalne meeskond haldab teie sotsiaalmeediaprofiile, koostab sisu ja ajakava ning tagab, et teie sõnum jõuab õigete inimesteni õigel ajal.

  2. Sotsiaalmeediaturundus: Oleme spetsialiseerunud strateegilisele sotsiaalmeedia turundusele, mis aitab teil suurendada oma bränditeadlikkust, meelitada uusi kliente ja suurendada müüki.

  3. Digiturundus ettevõtetele: Lisaks sotsiaalmeediale pakume ka laia valikut digiturunduse teenuseid, sealhulgas veebilehe optimeerimist, e-posti turundust ja otsingumootori reklaame.

IMS GRUPPiga koostööd tehes saate kindel olla, et teie ettevõte on usaldusväärsete ja professionaalsete kätes. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie äri vajadustele!

Teie edu on meie prioriteet!

KONTAKT

IMS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Teie pühendumus ja professionaalsus on muljetavaldav!

- Kairi

Väga meeldivad ja tulemuslikud kogemused.

- Priit

Tõeliselt meeldivad inimesed töötavad siin!

5 sotsiaalmeedia trendi, mida 2024. aastal jälgida

Kui me sukeldume aastasse 2023, areneb sotsiaalmeedia maastik pöörase kiirusega. Ettevõtetele, ettevõtjatele ja start-up'idele on kurvi ees püsimine mitte ainult kasulik; see on hädavajalik ellujäämiseks digitaalses areenil. Siin on viis sotsiaalmeedia trendi, mis nõuavad teie tähelepanu sel aastal. 1. Lühivormilise videosisu tõus TikTok on revolutsiooniliselt muutnud meie meediatarbimist ja selle mõju muutub ainult tugevamaks. Kuna selle algoritm eelistab kaasahaaravat, loovat sisu, peavad ettevõtted kohanema selle lühivormilise videoformaadiga, et püüda publiku tähelepanu. Instagram Reels

Dropdown

kõik artiklid

Kliendihalduse mõju lojaalse kliendibaasi kujundamises

Kliendihaldus on tõhus veebikogukonna loomise, kasvatamise ja haldamise tava, mis aitab ettevõtetel luua sügavamaid suhteid oma publikuga. See strateegia on olu
ssb.ee
Kliendihaldus on tõhus veebikogukonna loomise, kasvatamise ja haldamise tava, mis aitab ettevõtetel luua sügavamaid suhteid oma publikuga. See strateegia on oluline osa terviklikust brändistrateegiast ning võimaldab ettevõtetel kujundada lojaalseid kliendibaase, kus kliendid tunnevad end kaasatuna ja väärtustatuna. Kliendihaldus aitab luua klientide seas tunnet, et nad kuuluvad mingisse erilisse gruppi või kogukonda, mis omakorda soodustab tugevaid sidemeid brändiga ja suurendab lojaalsust. Kogukonnaliikmed muutuvad sageli brändi eestkõnelejateks, jagades positiivseid kogemusi ja reklaamides

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.