Rohkema info nägemiseks:

SÄRAVALT PUHAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgkvaliteedilisele ja professionaalsele kodukoristusele, pakkudes mitmekülgset valikut teenuseid alates igapäevasest hoolduskoristusest kuni põhjaliku suurpuhastuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on rohkem kui lihtsalt nelja seina kogumik; see on koht, kus luuakse mälestusi, jagatakse naeru ja kus iga nurgake peegeldab elu eripära. SäraValt Puhas OÜ mõistab, et Sinu kodu vajab erilist hoolt ja tähelepanu. Pakume professionaalset kodukoristuse teenust, mis on kohandatud täpselt Sinu vajadustele, tuues esile puhtuse, mugavuse ja rahulolu Sinu igapäevaelus.

Hoolduskoristus on rohkem kui lihtsalt tolmuvabade pindade loomine; see on Sinu kodu hooldamine ja muutmine igapäevaseks puhkepaigaks. Meie professionaalne meeskond võtab endale kohustuse hoolitseda Sinu kodu eest, alustades täpsest tolmu võtmisest, puutepindade puhastamisest, kuni köögi sära ja vannitoa kirkuseni. Regulaarne hoolduskoristus tagab, et Sinu kodu jääb puhas ja esinduslik, ilma et peaksid selle nimel vaeva nägema.

Mõnikord vajab kodu midagi enamat kui igapäevane hooldus. SäraValt Puhas OÜ suurpuhastusteenus on mõeldud neile hetkedele, kui soovid anda oma kodule põhjalikumat hoolt. Meie meeskond võtab ette kõrgemad pinnad, seinte ja uste põhjaliku puhastamise, viies Sinu kodu puhtuse uuele tasemele. Vannitoa süvapuhastus, vaipkatete kuivpuhastus ja pehme mööbli hooldus on vaid mõned aspektid, millega tagame, et Sinu kodu särab puhtusest igas nurgas.

SäraValt Puhas OÜ on Sinu käsutuses, et muuta Sinu elu mugavamaks ja hoolitseda selle eest, et Sinu kodu oleks alati puhas ja esinduslik. Tellides meie koristusteenuse, saad mitte ainult puhtuse, vaid ka väärtuslikku vaba aega, mida saad pühendada iseendale ja oma lähedastele.

Meie eesmärk on pakkuda rohkemat kui lihtsalt koristusteenust; soovime tuua Sinu kodusse sära ja rahulolu. Võta meiega ühendust ja usalda meile oma kodu hooldamise ülesanne. Oleme siin, et Sinu kodu oleks alati puhas, mugav ja kui kodu, mida tõeliselt väärid!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

SÄRAVALT PUHAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart B.

Suurpuhastus oli põhjalik ja efektiivne.

- Teele V.

Hoolduskoristus on alati üllatavalt täpne, meeldib, kuidas nad mu erisoove arvestavad.

- Karl O.

Meeldiv ja tõhus teenindus. Kodu on nüüd alati puhas ning meeskond on alati viisakas.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas Säravalt Puhas OÜ kodukoristusteenustega Teie elukeskkonda täiustab

Kodu on inimese isiklik kindlus, koht, kus talletuvad õnnelikud hetked ja kus luuakse elu lõputuid mälestusi. See peaks olema koht, kus saame lõõgastuda, end mugavalt tunda ja täiel rinnal nautida elu. Kuidas aga tagada, et meie kodu oleks mitte ainult füüsiliselt puhas, vaid ka tõeliselt mugav ja nauditav? Siinkohal astubki sisse SäraValt Puhas OÜ professionaalne kodukoristus, pakkudes teenust, mis muudab teie elukeskkonna mitte ainult säravamaks, vaid täiustab oluliselt kogu teie koduelamust. Kodukoristus pole lihtsalt tolmuvabade pindade loomine või köögipindade sära tagamine. See on

Dropdown

kõik artiklid

Suurpuhastus: Miks ja millal?

Suurpuhastus on paljude jaoks rohkem kui lihtsalt tolmulappide ja puhastusvahendite kasutamine. See on sümboolne samm uue alguse poole, kus kodu muutub mitte ai
ssb.ee
Suurpuhastus on paljude jaoks rohkem kui lihtsalt tolmulappide ja puhastusvahendite kasutamine. See on sümboolne samm uue alguse poole, kus kodu muutub mitte ainult visuaalselt puhtamaks, vaid ka värskendatuks ning eluruumiks, mis kiirgab positiivset energiat. Selles artiklis sukeldume sügavamale teemasse, uurides, kui tihti peaks suurpuhastust teostama ja miks see on oluline osa igapäevaelust. Traditsiooniliselt seostatakse suurpuhastust tihti aastaaegade vahetumisega, kuid SäraValt Puhas OÜ vaatab suurpuhastust kui regulaarset hooldusprotsessi, mitte kui harva esinevat sündmust. Kui küsite,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.