Rohkema info nägemiseks:

KLEENEST EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kodukoristusele, pakkudes usaldusväärset teenust, mis muudab teie kodu puhtaks ja säravaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Iga meeskonnaliige jagab kirge puhtuse ja korra vastu ning on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi teenuseid, et muuta meie klientide elu lihtsamaks ja mugavamaks. Laske meil tuua teie koju rõõmu, hoolitsust ning puhtust, luues sellega hubase ja mõnusa keskkonna.

Värskelt turule tulnud ettevõte KLEENEST EESTI OÜ seab oma missiooniks pakkuda kliendile täielikku koduabiliste ja koduassistentide teenust, mis hõlmab kõike pesu triikimisest kuni keemilise puhastuseni. Kuigi ettevõte on alles oma esimeste sammude alguses, peidab endas see pisike tiim suurt kogemust, ulatudes Soomest Austraaliani, kokku 10 aastat.

Esimene eesmärk, mille poole KLEENEST EESTI OÜ püüdleb, on kliendi parim kohtlemine. Ettevõte on valmis tulema vastu igasugustele situatsioonidele ja eripalvetele, olles alati kliendi vajadustele keskendunud. Oma kodule või töökeskkonnale puhtuse ja korra säilitamine ei pea olema enam keeruline, sest KLEENEST EESTI OÜ väike, kuid tubli tiim on siin, et teha teie elu lihtsamaks.

Ettevõte pakub ulatuslikku teenuste valikut, alustades kodukoristusest ja pesu triikimisest, ning lisades sinna väiksemad lisatööd, mis võivad kliendile vajalikuks osutuda. Usaldusväärsed ja kohusetundlikud töötajad on valmis tegema kõik, mis on seotud koristamisega, ning kõik need lisatööd kuuluvad juba hinna sisse. Lisaks on võimalus kokkuleppel saada abi näiteks keemilisest puhastusest riiete ära toomisel, koeraga jalutamisel või isegi lillede kastmisel aias.

Kui olete otsinud usaldusväärset koduassistenti, siis KLEENEST EESTI OÜ on valmis teid aitama! Nende südamest tulev kliendikeskne teenindus ja professionaalne suhtumine on see, mis muudab nad teie usaldusväärseks partneriks kodu korrashoiul.

Kui tekkis huvi, siis võta meiega julgelt ühendust!

info@kleenest.ee
kleenesteesti@gmail.com
+372 511 0400

KLEENEST EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Indrek

Oleme oma koduga juba pikemat aega kliendid ja väga rahul. Kõik nüansid saab kokku leppida ja läbi arutada, vajadusel kohendada graafikuid või tegevusi. Mulle meeldibki see, et saame koos arutada ja otsuseid teha ehk siis hindan seda paindlikkust. Palju jaksu ja rõõmu tiimile!

- Kadri

Olen väga rahul koristusteenusega, mida olen alates eelmise aasta aprillist kasutanud. Minu kodu on pärast koristamist laitmatult korras, ise tehes sellist tulemust ei saa. Tunne nagu oleks koduhaldjas külas käinud. Nii tänulik!

- Maria

Olen väga rahul ja soovitan. Armas, et pandi isegi ühele toataimele mulda juurde. Meeldis ka, et koju jõudes ei tundnud puhastusvahendite lõhna (olen lõhnatundlik). Kokkuvõtteks ütlen, et tehti rohkem kui oskasin oodata.

Kuidas säästa aega ja stressi kodukoristusega professionaalsete teenuste abil?

Elu on täis igapäevaseid kohustusi ja väljakutseid ning kodu korras hoidmine võib sageli tunduda ühe lisakoormana. Kuid ärge laske stressil ja aja puudusel takistada teil nautida puhtust ja mugavust oma kodus. Professionaalsete kodukoristusteenuste kasutamine võib olla võti, mis aitab teil säästa aega ja vähendada stressi. Kodu koristamine võtab aega - aega, mis võiks olla kasulikumalt kulutatud perega aja veetmiseks, hobide nautimiseks või tööga tegelemiseks. Professionaalsed koristusteenused võimaldavad teil selle aja tagasi saada. Saate usaldada kogenud koristajaid, kes teevad oma tööd

Dropdown

kõik artiklid

Kes on koduassistent?

Elu on sageli kiire ja täis igapäevaseid väljakutseid, mis võivad jätta vähe aega ja energiat koduste kohustuste täitmiseks. Siin tulevad mängu koduassistendi t
ssb.ee
Elu on sageli kiire ja täis igapäevaseid väljakutseid, mis võivad jätta vähe aega ja energiat koduste kohustuste täitmiseks. Siin tulevad mängu koduassistendi teenused, mis võivad olla võti sujuvama ja stressivabama elu saavutamisel. Selles artiklis uurime mõningaid levinumaid koduassistendi teenuseid, mis võivad teie elu oluliselt lihtsustada. Koera omanikuna teate, kui tähtis on tagada oma lemmikule piisavalt liikumist ja värsket õhku. Kuid ajapuuduse või muude kohustuste korral võib koeraga jalutamine muutuda väljakutseks. Siin tuleb appi koduassistent, kes võib võtta enda peale regulaarse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.