Rohkema info nägemiseks:

TREI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5469; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TREI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TREI OÜ on pühendunud pakkuma tipptasemel kolimisteenuseid, sisustuse paigaldust ning kõike, mis on seotud sujuva ja tõhusa kolimisprotsessiga. Oleme uhked oma kogemuse ja professionaalsuse üle, mis võimaldavad meil pakkuda klientidele parimat teenust igas olukorras.

Meie teenuste hulka kuuluvad kolimisteenus, sisustuse ja mööbli paigaldus, kolimise planeerimine ja korraldamine ning kulude arvutamine ja hinnakujundus. Lisaks pakume ka kodumööbli montaaži, remonti, ümberpaigutamist ja hooldust, et tagada teie kodu või kontori mööbli tipptasemel seisukord.

TREI OÜ eesmärk on muuta kolimine meie klientide jaoks võimalikult lihtsaks ja stressivabaks. Meie professionaalne meeskond võtab enda peale kogu kolimisprotsessi korraldamise alates kauguse ja sihtkoha määramisest kuni transpordi ja materjalide kalkulatsioonini ning kolimise täitmisega.

Oleme spetsialiseerunud ka suuremõõtmeliste esemete paigaldusele ja pakume täisteenuse kolimist nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt. Lisaks pakume pakkimise ja pakendamise abi ning posti- ja kullerteenuseid, et tagada teie vara ohutu ja kiire transport sihtkohta.

TREI OÜ usub, et iga kolimine on ainulaadne ja nõuab individuaalset lähenemist. Seetõttu oleme alati valmis kuulama ja vastama klientide vajadustele ning pakkuma kohandatud lahendusi, mis vastavad teie ootustele ja eelarvele.

Tule ja avasta meiega uus tase kolimiskogemuses! TREI OÜ - Teie usaldusväärne partner kolimiseks ja sisustuse paigaldamiseks.

Kontakt

+372 5840 4790

TREI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaur M.

Suurepärane teenindus! Aitäh, TREI OÜ, et tegite minu kolimise nii sujuvaks ja stressivabaks.

- Mari S.

Väga professionaalne ja abivalmis meeskond. Soovitan kõigile!

- Siiri L.

Kolimine oli korraldatud suurepäraselt. Hind oli õiglane ja teenus kvaliteetne.

Kuidas vähendada kolimisega seotud stressi ja muret?

Kolimine võib olla põnev uue peatüki algus, kuid see võib samal ajal kaasa tuua ka stressi ja muret. Planeerimine, pakkimine, logistika ja palju muud võivad koos luua üsna keerulise olukorra. Kuid ära muretse, sest meil on sulle mõned tõhusad nõuanded, kuidas vähendada kolimisega seotud stressi ning muuta kogu protsess sujuvamaks ja nauditavamaks. **1. Alusta planeerimisest varakult: Üks suurimaid allikaid stressi kolimise ajal on aja puudus. Alusta planeerimist juba varakult, et sul oleks piisavalt aega kõik ette valmistada. Koosta ajakava, kus on märgitud tähtajad pakkimiseks,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hoida kallihinnalised esemed kolimisel terved?

Kolimine on elus suur samm, olgu see siis uue kodu või äriühingu jaoks. See tähendab uute võimaluste avamist ja põnevat uut peatükki elus, kuid samal ajal võib
ssb.ee
Kolimine on elus suur samm, olgu see siis uue kodu või äriühingu jaoks. See tähendab uute võimaluste avamist ja põnevat uut peatükki elus, kuid samal ajal võib kaasas käia ka stressi ja muretsevaid hetki. Üks suurematest muredest kolimise ajal on hoida kallihinnalised esemed, olgu need siis kunstiteosed, antikvariaadid või eriväärtuslikud mööbliesemed, terveks ja ohutuks. Just siin tuleb mängu meie roll kolimisteenuste pakkujana. Kes me oleme: Oleme kogenud ja usaldusväärne kolimisteenuse ettevõte, kes on pühendunud tagama sujuva ja turvalise kolimise kogemuse kõigile meie klientidele. Me

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.