Rohkema info nägemiseks:

IVAGA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 313; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IVAGA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast IVAGA OÜ-sse, kus iga reis on enamat kui lihtsalt sõit – see on elamus. Meie laevastik, mis hõlmab luksuslikku Volvo New Jonckheere, usaldusväärset Vanhool ja mitmesuguseid busse, mis on mõeldud igas suuruses rühmadele, oleme teie esimene valik bussireiside ja bussirent teenuste osas.

Alates meie asutamisest oleme pühendunud tipptasemel transporditeenuse pakkumisele Eestis ja Euroopas. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke bussirenditeenuseid koos juhtidega erinevateks reisivajadusteks. Olgu selleks ettevõtte üritus, koolireis või privaattuur, meie laevastik on varustatud teie mugavuse ja ohutuse tagamiseks.

Meie 49-kohalised ja 52-kohalised bussid on ideaalsed suurematele rühmadele, samas kui meie 8-kohalised bussid pakuvad intiimsemat seadet väiksematele seltskondadele. Meie erialaks on töötajate vedu ja reisijate transporditeenus, tagades, et iga teekond meiega on sujuv ja muretu.

Soovite uurida Põhjamaade võlu? Meie transporditeenus Skandinaavias on kohandatud teid juhtima läbi hingematvate maastike ja elavate linnade. IVAGA OÜ-ga reisides ei liigu te lihtsalt punktist A punkti B; te alustate seiklust. Meie loosung, Navigeeri, Avasta, Uuri!, võtab kokku meie seiklusvaimu ja pühendumuse luua unustamatuid reisielamusi.

Liitu meiega järgmisel ekskursioonil Sigulda taime-, istiku- ja lillelaadale või ole osa suursugususest XXI Suur Paunvere väljapanekul ja laadal. IVAGA OÜ-ga on iga sihtkoht käeulatuses ja iga reis on lugu, mis ootab rääkimist.

Küsimuste ja broneeringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@yesbus.ee või helistage meile numbril +372 5171727. Lähme koos avastama vähemkäidud teid, uurima peidetud pärle ja avastama maailma imesid.

Alustage oma järgmist teekonda IVAGA OÜ-ga – kus teie reisilugu algab.

Kontakt

IVAGA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Minu koolireis oli täiuslik tänu IVAGA OÜ-le.

- Jaan P.

Iga kord, kui IVAGA OÜ-ga reisin, on elamus garantii!

- Marko T.

Soovitan IVAGA OÜ-d kõigile, kes hindavad mugavust ja ohutust.

Mille järgi valida koolireisideks bussiteenust?

Kooliekskursioonid on oluline osa õpilaste hariduskogemusest, pakkudes võimalust õppida väljaspool klassiruumi ja avastada maailma esmalt käsikäes. Ent ettevõtmine, mis tavaliselt paneb õpilased ja õpetajad põnevil olema, võib logistikaliselt olla keeruline. Selles valdkonnas astub sisse IVAGA OÜ, pakkudes unustamatuid bussireise koolidele, kus mugavus ja ohutus on esmatähtsad ning kus igal reisil on põnev ja hariv eesmärk. Ohutus ja mugavus IVAGA OÜ mõistab, et kooliekskursioonide korraldamine nõuab põhjalikku planeerimist ja tähelepanu detailidele. Üks olulisemaid aspekte on ohutus. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad bussireisi sihtkohad Eestis?

Alustage mugavat ja luksuslikku teekonda IVAGA OÜ esmaklassiliste bussiteenustega. Meie kaasaegsete, hästi varustatud luksusbussidega pakume ideaalset usaldusvä
ssb.ee
Alustage mugavat ja luksuslikku teekonda IVAGA OÜ esmaklassiliste bussiteenustega. Meie kaasaegsete, hästi varustatud luksusbussidega pakume ideaalset usaldusväärsuse, ohutuse ja peensuseni viimistletud reisikogemust grupireisijatele, äriklientidele, haridusasutustele ja nõudlikele turistidele. Pühendunud korraldatud ja murevaba reisikogemuse pakkumisele on IVAGA OÜ teie usaldusväärne partner Eesti kõige köitvamate sihtkohtade avastamisel. Tallinna vanalinna võluvad tänavad Astuge tagasi ajas, kui jalutate läbi Tallinna vanalinna munakivitänavate, mis on UNESCO maailmapärandi nimistus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.