Rohkema info nägemiseks:

POLARSTONE EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1997; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta POLARSTONE EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Polarstone Eesti OÜ on küttesüsteemidele ja korstnatele spetsialiseerunud ettevõte. Alustasime väikese meeskonnaga, kes oli pühendunud pakkuma parimat kvaliteeti ja teenust oma klientidele.

Meie teekond algas pühendumusest ja soovist luua usaldusväärne ettevõte, mis suudab lahendada klientide kütte- ja korstnaprobleeme professionaalselt ning usaldusväärselt. 

Polarstone Eesti OÜ missiooniks on tagada, et meie klientidel oleksid alati toimivad ja ohutud küttesüsteemid ning puhtad korstnad, mis tagavad kodu soojuse ja turvalisuse. Oleme pidevalt arenenud ja täiustanud oma oskusi ning teenuseid vastavalt klientide vajadustele ja muutuvatele turutingimustele.

Täna oleme uhked selle üle, et oleme saavutanud tunnustuse oma töö kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest ning oleme saanud palju rahulolevaid kliente üle Eesti. Polarstone Eesti OÜ jätkab oma missiooni täitmist, olles alati valmis pakkuma parimat teenust ja lahendusi meie klientidele.

Kontakt

+372 5332 2452

POLARSTONE EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa M.

Olen äärmiselt rahul meie eritellimusel valmistatud kaminaga!

Täpselt selline, nagu soovisin.

Suur aitäh!

- Liisa O.

Meie uus looduskivist küpsetusahi on tõeline unistuste täitumine.

Kvaliteetne ja elegantne.

Soovitan soojalt!

- Jaan H.

Looduskivist ahi meie köögis on nii kaunis ja praktiline.

Tänan!

Küte vs kamin: kumb sobib sinu koju paremini?

Kodu soojendamisel on mitmeid võimalusi, kuid kaks kõige levinumat valikut on keskküte ja kaminad. Mõlemad meetodid pakuvad oma eeliseid ja võlu, kuid milline neist sobib sinu koju paremini? Selles artiklis vaatleme kütmise ja kaminakütte võrdlust, aidates sul teha informeeritud otsuse vastavalt sinu vajadustele ja eelistustele. Keskküte Keskküttesüsteemid on populaarsed eelkõige nende tõhususe tõttu. Radiaatorid või põrandaküttesüsteemid levitavad soojust ühtlaselt kogu majas, tagades mugava temperatuuri igas toas. Tsentraalne küte on enamasti automaatne, vajades minimaalset kasutaja

Dropdown

kõik artiklid

Korstnapühkimine - Oluline hooldustegevus tuleohutuse ja energiatõhususe tagamiseks

Korstnapühkimine on oluline hooldustegevus, mis peaks olema osa kodu hooldamisest. See hõlmab korstna ja suitsulõõride puhastamist tahmast, suitsust, tahmakorgi
ssb.ee
Korstnapühkimine on oluline hooldustegevus, mis peaks olema osa kodu hooldamisest. See hõlmab korstna ja suitsulõõride puhastamist tahmast, suitsust, tahmakorgistustest ja muudest ladestustest, mis võivad tekkida kütteseadme kasutamise käigus. Korstnapühkimine on oluline mitmel põhjusel ning teadmised selles valdkonnas võivad aidata tagada kodu turvalisuse, energiatõhususe ja heaolu. Esiteks, korstnapühkimine tagab tuleohutuse. Tahm ja suits, mis kogunevad korstnasse ja suitsulõõridesse, moodustavad tuleohtliku aine, mis võib süttida ja põhjustada korstnapõlengu. Regulaarne puhastamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.