Rohkema info nägemiseks:

GARAAŽ13 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme vabaajasõidukite remondi, hoolduse ja ehitusega, pakkudes kvaliteetset teenust ka võistlusautodele, hobiautodele ning projektiautode remondi ja ehituse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui jutt käib vabaajasõidukitest, võistlusautodest, hobiautodest või projektiautodest, siis GARAAŽ13 OÜ on nimi, mida tasub meeles pidada. Oleme pühendunud sellele, et tagada teie sõidukile parim remondi, hoolduse ja ehituse teenus.

GARAAŽ13 OÜ on saavutanud tuntuse tänu meie põhjalikule kogemusele ja ekspertiisile vabaajasõidukite valdkonnas. Olgu tegu seiklusliku maasturiga, võimsa võistlusautoga või armastatud hobiautoga, meil on oskused ja teadmised, et hoida teie sõidukit tipptasemel.

Kui unistate kiirendamisest rajal või lihtsalt nautimisest maalilisel sõidul, siis GARAAŽ13 OÜ on teie kõrval. Pakume spetsialiseeritud teenuseid võistlusautodele, olles teadlikud nende erinõuetest. Samuti hoolitseme hobiautode eest nagu oleksid need meie enda omad.

Projektiautod on kirgliku autohuvilise südameasi ning me jagame teie kirge. Oleme valmis aitama teil luua, taastada ja kohandada projektiautosid vastavalt teie unistustele. Olgu see siis restomod, rat rod või mis tahes muu, GARAAŽ13 OÜ muudab teie unistused reaalsuseks.

Meie eesmärk on tagada, et teie sõiduk jääks töökindlaks ja ohutuks ning valmis teid igal seiklusel saatma. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi materjale ja tehnoloogiat, et tagada tipptulemused. Meie meeskond koosneb kirglikest spetsialistidest, kes panevad oma südame ja oskused igasse töösse.

Kui soovite rohkem teada saada GARAAŽ13 OÜ pakutavate teenuste kohta või vajate abi oma sõiduki remondi, hoolduse või ehitusega, siis võtke julgelt ühendust meie sõbraliku meeskonnaga. Oleme alati valmis teid aitama ning viima teie sõidukit uuele tasemele.

Teie sõiduk väärib parimat ja GARAAŽ13 OÜ on siin, et seda pakkuda. 

Võtke meiega ühendust ja broneerime teie sõidukile aja!

garaazkolmteist@gmail.com
+372 5615 7395

GARAAŽ13 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Mu hobiauto sai vajalikud hooldused, et sellega edaspidiselt sõita. Tänan!

- Illimar S.

Projektiauto ehitus oli professionaalne. Soovitan kindlasti!

- Mari S.

Minu projektiautost sai unikaalne sõiduk. Olen õnnelik!

Projektiautod - loovus, kohandamine ja unistuste sõidukid

Projektiautod on autohuviliste jaoks tõeline kunstivorm, mis pakub võimalust luua midagi ainulaadset ja isikupärast. Need autod on sageli rohkem kui lihtsalt transpordivahendid; need on loomingulised väljendid, mis võimaldavad omanikel oma unistuste sõidukit kujundada ja kohandada. Selles artiklis uurime projektiautode maailma, kus loovus, kohandamine ja unistuste sõidukid saavad kokku. Projektiautod on tuntud oma võimaluste poolest isikupära ja kohandamise osas. Omanikud võivad alustada tavalisest sõidukist ja seejärel lisada oma loomingulise puudutuse, muutes selle unikaalseks väljendiks.

Dropdown

kõik artiklid

Võistlusautod - kiirus, kirg ja tipptasemel tehnika

Võistlusautod on alati olnud autoentusiastide seas põnev teema, pakkudes adrenaliinirohkeid hetki ja tehnilist täpsust. Need säravad ja võimsad masinad on rohke
ssb.ee
Võistlusautod on alati olnud autoentusiastide seas põnev teema, pakkudes adrenaliinirohkeid hetki ja tehnilist täpsust. Need säravad ja võimsad masinad on rohkem kui lihtsalt transpordivahendid - need on tõelised tehnikameistrite loomingud, mis on loodud kiiruse ja võistlemise armastajate jaoks. Selles artiklis vaatleme lähemalt võistlusautode maailma, mis on täis kiirust, kirge ja tehnilist tipptasemel. Võistlusautod on ehitatud ühe eesmärgiga - kiirus. Need sõidukid on tuntud oma võimsuse ja kiirenduse poolest ning on loodud võistlustel võidu sõitmiseks. Olenemata sellest, kas tegemist on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.